Onur Ünlü İçten Sesler Korosu isimli internet dizisinin çekimlerine başladı!

Leyla ile Mecnun dizisinin başarılı yönetmeni Onur Ünlü Eflatun Tv adlı Youtube kanalı için İçten Sesler Korosu internet dizisinin çekimlerine başladı...

Nurşah
01 Şubat 2019 - 14:10
Gündem

Leyla ile Mecnun dizisi sevenlerine müjde! Unutulmaz dizinin yönetmeni Onur Ünlü Youtube'da yayınlanacak yepyeni bir internet dizisi için kolları sıvadı! 

19-02/01/onur-unlu-icten-sesler-korosu.jpg

Onur Ünlü'nün yeni dizisi İçten Sesler Korosu

Polis, Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi, Sen Aydınlatırsın Geceyi gibi başarılı sinema filmlerinde imzası bulunan ve Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini yapan Onur Ünlü'den yepyeni bir dizi geliyor... Eflatun Tv adlı Youtube kanalında izleyici ile buluşacak olan İçten Sesler Korosu dizisinin çekimlerine başlandı...

19-02/01/icten-sesler-korosu-yeni-dizi.jpg

Onur Ünlü hayranlarını sevindiren bu dizinin oyuncu kadrosunda son olarak Kadın dizisinde rol alan Ahmet Rıfat Şungar ve Melis Sezen yer alıyor! Şimdiden büyük bir heyecan uyandıran İçten Sesler Korosu adlı internet dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin