'Kayıplara karıştı' denen Tarkan'dan videolu yanıt!

Yeni albüm çalışmalarının sürdüğü bilinen Tarkan, uzun süredir konuyla ilgili açıklama yapmayınca merak edilmişti. Tarkan son paylaşımında albümün çıkmasına az bir zaman kaldığını dile getirdi.

Berfin Sengil
02 Nisan 2024 - 17:54
Magazin

Son yıllarda yayınladığı "Geççek" ve "Son Durak" isimli şarkılarıyla uzun dönem sonra müzik dünyasına hareket getiren Tarkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yazdığı "Sen Rahat Uyu" marşıyla da sevenlerinin beğenisini kazanmıştı.

Uzun yıllardır yeni albüm yayınlamayan Tarkan'dan yeni bir albüm gelir mi diye merak ediliyordu. Birkaç hafta önce albüm için hazırlık yaptıklarını müjdeleyen ünlü şarkıcıdan sesi kesilince de "Nereye kayboldu" soruları peş peşe gelmişti.

Megastar lakaplı Tarkan, hakkında çıkan 'kayboldu' dedikodularına sosyal medya hesabından yayınladığı video ile cevap verdi.

Tarkan, albüm sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi.

Yaza Yetiştirme Telaşı

Tarkan paylaştığı video'da şunları söyledi:

"Merhabalar, nasılsınız? 'Ya bu Tarkan'a ne oldu yine, kayıplara karıştı' diyorsunuzdur di mi? Valla harıl harıl çalışıyorum. Yeni şarkıları, albümü sizlere, bu yaza yetiştirmeye çalışıyorum. Merak etmeyin yetişecek. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bitmek üzere. Çok da güzel bir albüm geliyor bence. Tabi takdir size kalmış ama bence seveceksiniz.

Bu yaz güzel bir yaz olacak, yani inşallah diyelim. Umut dolu, sevinç dolu, eğlendiğimiz, yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun. İnşallah, yakında görüşmek üzere. Ben çalışayım o zaman. Seviyorum sizi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin