Kayıp'ta haftaya damga vuracak sahneler!

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kayıp'ta izleyiciyi şaşırtacak bir yakınlaşma doğuyor.

resim yok
03 Ekim 2013 - 15:57
Magazin

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kayıp'ta izleyiciyi şaşırtacak bir yakınlaşma doğuyor.

 

DAMGA VURACAK SAHNELER

Cuma akşamı yayınlanacak bölüme bu sahneler damga vuracak. [Yeni bölüm fragmanı haberin sonunda]

Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli, Dolunay Soysert ve Kürşat Alnıaçık'ın başrolleri paylaştığı Kayıp'ın Cuma akşamı 22.00'de ekrana gelecek bölümüne, Özlem (Aslı Enver) ile Mehmet’in (Mete Horozoğlu) yakınlaşması damga vuracak.

Bu bölümde Özlem, Defne'nin katiline çok yaklaşmışken yeni bir saldırıya uğrayan Mehmet’i ofisinde baygın halde bulacak.

 

GİZLENEN DUYGULAR...

İkili hiç beklenmedik bir şekilde yakınlaşacak. Özlem’in evindeki sıcak sohbetle, gizlenen duygular su yüzüne çıkacak.

Özlem’in evindeki sıcak sohbetten sonra, bu ikinci yakınlaşma acaba nasıl sonuçlanacak? Yoksa Özlem genç adama farklı duygular mı hissetmeye başlayacak?

Kayıp merakla beklenen yeni bölümü ve yeni sırlarıyla Cuma akşamı saat 22:15’de Kanal D’de ekrana gelecek.

 

3. BÖLÜM KONUSU:

Kerem'in hayatı tehlikede... Parmağı kesilen ve  kanaması ise bir türlü durdurulamayan Kerem’in hayatı tehlikeye giriyor.

Falko’dan gelen görüntüler, Şarman Ailesi’nin kalan son umutlarını da ellerinden alır. Parmağı gerçekten kesilen Kerem’in kanaması ise bir türlü durdurulamamaktadır. Bir an önce müdahale edilmez ise Kerem kan kaybından ölecektir. Falko bu durumu önemsemeyince, Hasan duruma el koyar. Hapishaneden arkadaşı olan bir hekime Kerem’i götürürler.

Ne Kemal, ne de Özlem, Mehmet'e ulaşamazlar. Defne'nin katili, kimliğinin açığa çıkmaması için bir hamle de bulunarak Mehmet’i etkisiz hale getirmiştir. Bu nedenle de son gelişmelerden Mehmet’in hiç bir haberi yoktur. Polislerin olaya karışması ise Leyla’nın sinirlerini iyice bozar ve bu konuda Mehmet’i suçlar. Onun bir daha eve gelmemesini ve onlardan uzak durmasını ister. Kadir ise babasının davranışlarından şüphelenmiştir. Bilal, ona yakında zengin olacaklarını ve fazla soru sormamasını ister. Babasının söyledikleri Kadir’in kafasını iyice karıştırır.

Kerem tıbbi koşulların hiç uygun olmadığı bir ortamda, üstelik bir süre hapishanede yatmış bir doktor tarafından müdahaleye alınır. Polisler, Kerem’in kaçırılması ile ilgili araştırmalarını sürdürürlerken Falko’dan yeni bir haber vardır. Kemal’i talimatları ile polisi karıştırmadan yönlendiren Falko, ona Kerem için ne kadar ileri gidebileceğini sorar. Kerem, doktorun yanında çalışan asistanından yardım ister. Kadını ikna eden Kerem, onun telefonundan annesini arar.[reklam]

Mehmet ise zaten medyaya yansıyan kaçırılma olayı ile ilgili Şarmanlar’dan basın toplantısı düzenlemelerini ister. Açıklamayı özellikle Murat’ın yapmasını isteyen Mehmet’in, Falko ve adamlarını ters köşeye yatıracak bir planı vardır. Ancak  Falko da boş durmaz. Kemal’e, Kerem’in hayatına karşılık çılgın bir teklifte bulunur.

 

SIRLAR VE BEDELLER

Herkesin bir sırrı, her sırrın bir bedeli var!

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Kayıp, sırları ortaya çıkartıyor.
 
Herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olan, kusursuz aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Aile fertlerinin karanlık geçmişindeki sırlar, aranan cevaplar yerine soruları beraberinde getirir.

Oğulları kaçırılan Kemal ile Leyla'nın, Kerem'i bulmak için görev alan Mehmet'in, Şarman Ailesi'ne en yakın kişilerden Özlem'in, karanlık işleriyle Falko'nun, Leyla'nın abisi Murat'ın ne gibi sırları olabilir? Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.

 

 

KAYIP 4. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin