Wilfred'e 4. sezon onayı! Dizi ne zaman sona erecek?

Wilfred takipçilerinin bir süredir merakla beklediği karar fazla zaman geçmeden duyuruldu!

resim yok
03 Ekim 2013 - 14:59
Magazin

Wilfred takipçilerinin bir süredir merakla beklediği karar fazla zaman geçmeden duyuruldu!

 

SEVİNDİRİCİ HABER

Kanaldan çıkan karar dizi fanlarını sevindirecek!

 

YENİ SEZON ONAYI

Wilfred, yayıncı kablolu kanal FX'ten yapılan duyuru ile 4. sezon onayını resmen aldı!

 

FİNAL SEZONU

Ancak 4. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Böylelikle dizinin ne zaman sona ereceği de kesinlik kazanmış oldu.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Peki final sezonu kaç bölümden oluşacak ve ne zaman ekranlara gelecek?

İşte ayrıntılar:

AFI Awards'da komedi kategorisinde ödül kazanmış aynı adlı Avustralya dizisinden (2007-2010) David Zuckerman (Family Guy, American Dad, King of the Hill) tarafından FX ekranlarına uyarlanan dizinin final sezonu için ilk üç sezondan farklı olarak 10 bölümlük sipariş verildi.

 

(Jason Gann ve Adam Zwar'ın yaratıcısı olduğu dizinin Avustralya versiyonunun, aynı oyuncuların rol aldığı 2002 yapımı Wilfred isimli kısa filme dayalı olarak uyarlandığını not olarak belirtelim)

 

NE ZAMAN EKRANLARDA?

FX Productions yapımcılığında hazırlanacak yeni sezon 2014 senesinin yaz döneminde ekranlarda olacak. Şimdilik kesin bir taih verilmiş değil.

 

YENİ KANALI

Bir önemli değişilik ise dizinin yayınlandığı kanal konusunda gerçekleşti. Wilfred'in final sezonu FX yerine yeni kurulan FXX kanalında izleyicilerle buluşacak.[reklam]

KAMERA ARKASINDA...

Başrollerinde The Lord of the Rings serisi ile ünlenen Elijah Wood (Ryan Newman) ve dizinin orijinal Avustralya versiyonunda kullandığı aynı kostümle karşımıza çıkan Jason Gann (Wilfred)'ın yer aldığı Wilfred'in üçüncü sezonunda kamera arkasında bazı önemli değişiklikler gerçekleşmiş ve dizinin ilk iki sezonunda yazar-yapımcı olarak görev yapan Reed Agnew ve Eli Jorné ikilisi üçüncü sezonda showrunner ve uygulayıcı yapımcı olarak kamera arkasında dümene geçen isimler olmuşlardı.

 

İkili yeni sezonda da görevlerine devam edecek.

Tüm dünyaya normal bir köpek gibi gözüken Wilfred ile onu köpek kostümü giymiş iri yarı yetişkin bir adam şeklinde gören ana karakterimiz Ryan'ın yaşadıklarını ve ikilinin oluşturdukları benzersiz arkadaşlık sürecini izlediğimiz Wilfred, 05 Eylül'de ekranlara gelen Regrets isimli bölümle üçüncü sezonunu noktalamıştı.

 

 

CAMP İPTAL EDİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin