Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran paylaşım..

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde, sanatçının oğlu yaptığı paylaşımla duygulandırdı..

Merve Mutlu
03 Temmuz 2019 - 15:10
Magazin

Türk sinemasının unutulmaz ismi olan ve İnek Şaban lakabı ile de hafızalara kazınan usta oyuncu Kemal Sunal, 19 yıl önce tam da bugün (3 Temmuz 2000), Balalayka adlı filmin çekimleri için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta, uçak henüz kalkmadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti, sevenlerini gözyaşlarına boğmuştu..

19-07/03/kemal-sunal-yaslandi.jpg

Sayısız filmde unutulmaz karakterlerle karşımıza çıkan ve filmleri ölümünün ardından geçen 19 yıl boyunca bile aynı keyifle izlenen usta oyuncunun ölüm yıl dönümüne, oğlu Ali Sunal'ın duygusal paylaşımı damga vurdu. 

19-07/03/kemal-sunal.png

Kendisi de babası gibi oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın paylaşımını kendisi de paylaştı.

Ali Sunal, "Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler ...
Fotoğraf o günden beri cüzdanımda ..
Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni.." sözleri ile acısını ifade eden Gül Sunal'la aynı acıyı paylaşıyordu. Paylaşım, Sunal'ın sevenlerini duygulandırırken, tüm sevenleri bu hep taze kalan acı için başsağlığı diledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin