Stephen King'in The Stand romanı diziye uyarlanıyor! Kadroda kimler var?

Usta yazar Stephen King'in romanı televizyon dizisine uyarlanıyor..

Merve Mutlu
03 Temmuz 2019 - 16:07
Kültür Sanat

Başarılı yazar Stephen King'in korku ve gerilim türündeki romanlarının, filmlere uyarlanarak izleyiciler ile buluşturulmasının ardından şimdi de yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak..

19-07/03/the-stand.jpeg

Daha önce yazara ait olan Bag of Bones (Kemik Torbası), Firestarter (Tepki), Carrier (Günah Tohumu), Cat's Eye (Kedi Gözü), Needful Things (Lanetli Hediyeler), Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı) gibi ünlü eserleri, beyaz perdede izleyici ile buluşmuştu. Şimdi de The Stand adlı kitabı, televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Stephen King'in The Stand romanının uyarlamasında kimler rol alacak? 

19-07/03/james-marsden.jpg

Yönetmen koltuğunda Josh Boone'nin oturacağı, yaratıcı yazarlığını Benjamin Cavell'ın üstlendiği dizi, The Stand  üzerinden yeniden televizyona uyarlanıyor.

Ranini'nin haberine göre: Türkçeye Mahşer olarak çevirilen romanın uyarlamasında; James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg ve Greg Kinnear gibi isimlerin adı geçiyor.

The Stand uyarlaması olan dizi ne zaman yayınlanacak?

19-07/03/stephan-king.jpg

Daha önce 1994 yılında 4 bölümden oluşan bir seri olarak yayınlanan dizinin yeni uyarlaması Ocak ayında onay aldı ve 2020 yılında 10 bölüm olarak yayınlanması planlandı. 

The Stand kitabının ve dizisinin konusu ne?

Ölümcül bir salgının dünyadaki neredeyse herkesi öldürmesi ile başlayarak, iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanan fantastik bir hikaye sunuyor. 100 yaşının üzerinde bir hayırsever olan Mother Abagail'in etrafındaki bir grup da dünyanın ve insanlığın kaderini belirleyecek bir savaşa giriyor. Randal Flagg'ın şeytanı kötülüklerle sınanması da izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin