Sadettin Teksoy temalı Stranger Things tanıtımı dikkatleri çekti! 3. sezon yarın Netflix'te!

Stranger Things heyecanına saatler kala Netflix'ten Sadettin Teksoy'un yer aldığı tanıtım videosu geldi!

Nurşah
03 Temmuz 2019 - 16:09
Gündem

Sevilen Netflix dizisi Stranger Things 3. sezonu yarın izleyici ile buluşacak! Tüm dünyada aynı gün izleyici karşısına çıkacak olan dizi için Netflix Türkiye başarılı bir tanıtıma imza attı!

19-07/03/stranger-things-sadettin-teksoy.jpg

Sadettin Teksoy'un yer aldığı Stranger Things videosu dikkatleri çekti!

Sadettin Teksoy, Stranger Things'in 2. sezon tanıtımında da yer almış ve sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Aradan geçen sürenin ardından 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Stranger Things için Netflix Türkiye, Sadettin Teksoy'un yer aldığı başarılı bir tanıtımla dikkatleri üzerine çekti...

19-07/03/stranger-things-3-sezon-sadettin-teksoy.jpg

Sosyal medya hesaplarında "Hayret bir şey sevgili izleyiciler, Upside Down'dan çıkana bir şeyler oluyor" açıklaması ile paylaşılan video, izleyiciler tarafından güzel yorumlarla karşılandı. Netflix, geçtiğimiz gün Dark videosunda usta isim Erol Evgin'in görünmesi ile izleyicilere bir sürpriz daha yapmıştı...

Stranger Things 8 bölümden oluşan heyecan dolu yeni sezonu ile yarın Netflix platformunda izleyici karşısında olacak... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin