Anna Karenina romanı dizi oluyor! Anna Karenina dizisi konusu ve detayları!

Tolstoy'un meşhur romanı Anna Karenina'nın yeni bir dizi uyarlaması geliyor. Proje hakkında ilk detaylar...

"Mutlu aileler hep birbirine benzer, her mutsuz ailenin ise kendine özgü farklı bir mutsuzluğu vardır..."

ANNA KARENINA'NIN SAYISIZ UYARLAMASINA BİR YENİSİ KATILIYOR!

Leo Tolstoy'un başyapıt eserlerinden "Anna Karenina"nın yeni bir televizyon uyarlaması daha yolda!

19-07/03/anna-karenina-al.jpg

The Girl (Hitchcock Kızı) filminin yazarı olarak bilinen Gwyneth Hughes'un (Vanity Fair) uyarlama senaryoyu geliştirdiği projenin arkasında yapımcı şirket olarak Expectation (Intelligence, Guilt) bulunuyor.

"ANNA KARENINA" KONUSU

İlk kez 1878 yılında yayımlanan Anna Karenina romanı, onlarca önemli karakterden oluşan karmaşık bir hikayeye sahip olmasıyla biliniyor.

19. yüzyıldaki Rus toplumuna ve aristokrasisine çarpıcı bir aşk ve ihanet anlatısıyla ışık tutan ve dünya edebiyatındaki en büyük aşk hikayelerinden birini okuyucuya sunan roman, Anna ve Kont Vronsky'nin St. Petersburg halkı arasında skandal yaratan aşkını konu ediniyor.

19-07/03/anna-karenina-izle.jpg

Şimdiye kadar sayısız film ve bir de mini diziye uyarlanan romanın özellikle Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği, Keira Knightley (Karenina) ve Jude Law'lı (Karenin) 2012 yapımı aynı isimdeki filmi ses getirmişti.

Roman ayrıca 2000 yılında Channel 4 ve PBS ekranlarına dört bölümlük mini dizi olarak uyarlanmıştı. David Blair'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Helen McCrory, Stephen Dillane, Kevin McKidd ve Mark Strong gibi isimler rol alıyor.

Geliştirme aşamasındaki proje ile ilgili oyuncu ve yayın bilgilerinin önümüzdeki aylarda gelmes bekleniyor.

"Anna Karenina" (2012) film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin