Kenan Doğulu, Atiye dizisindeki sevişme sahneleri için ne dedi?

Atiye dizisindeki sevişme sahneleri konuşulmaya devam ediyor.


03 Ocak 2020 - 16:33
Magazin

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yanı sıra Metin Akdülger, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve daha birçok başarılı ismin yer aldığı Atiye dizisi, başarılı hikayesi ve oyuncuları dışında sevişme sahneleri ile de en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 

Netflix'in ikinci Türkiye projesi olan ve çekimleri Göbeklitepe ile İstanbul'da yapılan Atiye dizisi, Dünyanın Uyanışı adlı kitaba dayanarak hazırlandı. Sevilen isimlerin yer aldığı projede dikkat çeken sahnelerden biri de sevişme sahneleri oldu. 

Dizinin başrolü Beren Saat ile sevgilisi Ozan karakterini canlandıran Metin Akdülger'in sevişme sahneleri en çok konuşulanlar arasına girerken gözler bir yandan da Kenan Doğulu'ya çevrilmişti. Saat'in eşi Kenan Doğulu Atiye dizisi hakkında şunları söyledi:

"Her sahnesi mükemmel. Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin