Kenan Doğulu, Beren Saat'in doğum gününü nasıl kutladı?

Bir dargın bir barışık çiftten romantik paylaşım geldi.

Merve Mutlu
26 Şubat 2020 - 12:04
Magazin

2014 yılında nikah masasına oturarak ilişkilerini resmiyete döken ve geçtiğimiz yıldan bu yana haklarında sürekli ayrılık haberi çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu ikilisinden, en son çıkan ayrılık haberlerine nispet niteliğinde romantik bir paylaşım geldi. 

20-02/26/beren-kenan.png

Beren Saat geçtiğimiz yıl bu zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı doğum günü paylaşımında, kaybettiği sevgilisini anarak bir paylaşım yapmış ve ruhsal olarak zor bir dönemden geçtiği anlaşılan güzel oyuncunun paylaşımı, evliliklerinin de kötü geçtiğini ve ayrılacaklarını düşündürmüştü. Daha sonra da benzer paylaşımlar yapan Beren Saat, uzun süre magazin gündeminde kaldı. Ayrılık iddialarının yalanlanmasına rağmen her fırsatta ayrıldıkları konuşulan ikili son zamanlarda el ele görüntü vererek iddiaları tamamen çürütmüştü.

Beren Saat'in doğum günü için Kenan Doğulu'dan romantik paylaşım!

20-02/26/beren-saati-kenan-dogulu.png

Bugün 36 yaşına giren güzel ve başarılı oyuncu Beren Saat'in doğum gününü, eşi Kenan Doğulu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Doğulu eşi için, "Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün" cümlelerini yazdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin