Çukur dizisinin yeni oyuncusu belli oldu! Uğur Aslan geliyor!

Çukur dizisinin kadrosuna yeni transfer!

Merve Mutlu
26 Şubat 2020 - 09:37
Gündem

Gökhan Horzum'un kaleme aldığı ve Sinan Öztürk tarafından çekilen fenomen dizi Çukur'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

20-02/26/ukur-dizisi.jpg

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı, yeni sezonda da kadrosuna Damla Sönmez, Nejat İşler ve Hazal Subaşı'nın dahil olduğu Show TV dizisi Çukur'un 4. yeni sezon hazırlıkları da başladı. Yeni sezon onayını alan dizi, yeni oyuncularla da görüşmelere başladı. 

Çukur'un kadrosuna Uğur Aslan katılıyor!

20-02/26/ugur-aslan.png

Şiddet sahneleri ile oldukça gündem olan ve RTÜK'ten ceza yemekten kurtulamayan dizinin çalışmaları son gaz devam ediyor. Daha önce Beşinci Boyut, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür dizilerinde rol alan oyuncu Uğur Aslan, Emir karakteri ile Çukur dizisine dahil oldu. Oyuncu ailesi ile birlikte dahil olan bir karakteri canlandıracak ve dizideki dengeleri değiştirecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin