Kenan Ece Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

Sadakatsiz dizisinin kadrosuna Kenan Ece dahil oluyor.

Merve Mutlu
03 Kasım 2020 - 16:55
Gündem

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'u buluşturan; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Sena Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren Sadakatsiz dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

20-11/03/sadakatsiz.jpg

Çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Dr. Foster'ın başarılı bir uyarlaması olan dizi, aşk ve ihanet temasını işleyen hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosu ile büyük beğeni kazandı. Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği Medyapım imzalı dizinin ekibine flaş bir isim katıldı. 

Kenan Ece Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

20-11/03/kenan-ece-1604412079.jpg

"Menajerimi Ara" dizisinin Feris'i Canan Ergüder'le mutlu evliliğiyle de dikkat çeken ve en son ekranlarda derin bir iz bırakan Avlu dizisinde rol alan Kenan Ece, Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ana kadroda yer alacak olan ismin hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin