Kenan İmirzalıoğlu tüm fotoğrafları kaldırıyor!

Kenan İmirzalıoğlu, oyuncu eşi Sinem Kobal ile Arda Turan'ın beraber paylaşılmış tüm fotoğraflarını kaldırıyor. Avukatına gerekli işlemleri başlatılmasını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu tüm fotoğrafları kaldırıyor!

Berfu Gürle
24 Ekim 2017 - 10:59
Magazin

Sinem kobal ile Arda Turan'ın uzun yıllar süren bir beraberlikleri olmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ve Arda Turan'ın medyada sevgili ve nişanlı oldukları dönemden tutun yapılan tüm yorumlara kadar silinmesini istedi. Aşkları gözlerinden okunan çift artık haberleri görmek istemiyor. Kenan İmirzalıoğlu tüm fotoğrafları kaldırıyor! 

Eşi için yapamayacağı birşey yok

Sinem Kobal ile mutlu bir evlilikleri olan çift artık Arda ile ilgili haberler görmek istemiyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun son dönemde vizyona giren Recai Cingöz filminde yer alması ile yüzü gülerken, yeni projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın yakın arkadaşı olan Yasemin Özilhan'ın verdiği bir davete katıldı. Bu davete Arda Turan ile bir ayrı bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan'da davetliydi. Çıkan haberlerde ise Sinem Kobal'ın karşılaşmamak için davete geç gittiğini ve gergin anların yaşandığı yazılmıştı. Sinem Kobal ise bu yalan haberlere isyan etti. Kenan İmirzalıoğlu eşinin bir dediğini iki etmezken onu üzen bu haberlere sinirlenerek tepkisini koydu. Arda Turan ve Sinem Kobal haberlerinin tümünü sildirme kararı aldı. Avukatı ile görüşen İmirzalıoğlu gerekli işlemlerin başlamasını söyledi.

17-10/24/sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-ardayi-siliyor.Jpeg

İnternetteki tüm yorum ve fotoğrafları silmenin bedeli

Sinem Kobal'da eşi gibi bu dönem yeni bir projeye başladı. Yüz Yüze dizisi ile ekranlara dönen Kobal bir polis olarak aksiyonun bol olduğu bir diziyle karşımıza çıktı. Kenan İmirzalıoğlu ise Ekşi Sözlük ve Twitter gibi sosyal mecralarda eşi ile ilgili yazılan tüm olumsuz yorumlar dahil Arda Turan ile fotoğraf ve haberlerini sildirecek. Avukatından istediği bu talep ise 30 bin TL civarında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin