Issa Rae'den HBO kanalı için yeni bir dizi geliyor!

Insecure dizisiyle boy gösteren Issa Rae ve yazar Angela Flournoy ikilisinin iş birliğiyle HBO'ya yeni bir dizi geliyor.

Volkan Küçükel
24 Ekim 2017 - 10:33
Gündem

Insecure'un ikinci sezonu sona ermişken dizinin ortak yaratıcısı ve başrol oyuncusu Issa Rae, HBO ile iş birliğini sürdürecek yeni bir dizi projesi üzerinde çalışmaya başladı bile!

Eleştirmenlerce geçer not alan ve iki siyahi kadının dostluğuna odaklanan hikayeye sahip Insecure'un yeni sezon hazırlıkları sürerken Altın Küre Ödülleri'nde adaylığı bulunan aktrisin üzerinde çalıştığı yeni projenin detaylarına bakalım:

ISSA RAE'DEN AİLE TEMALI BİR DÖNEM DİZİSİ

Rae'nin yürütücü yapımcı olarak içinde yer alacağı dizinin hikayesi 90'lı yılların başlarındaki çalkantılı dönemde geçecek ve Afroamerikan bir ailenin dönemin olaylarıyla uğraşması ekseninde şekillenecek.

ABD'de Reagan döneminin sonlarıyla Clinton'ın ilk yıllarını birbirine bağlayan bir dönemde geçecek hikaye Sheryl ve Jackson'ın evliliği üzerine odaklanacak. Çiftin Ebony ve Les ismindeki iki çocuğu da hikayede kendilerine yer bulacak.

17-10/24/issa-rae.jpg

National Book Award finalisti ve The Turner House (2015) isimli kitabın yazarı Angela Flournoy'un senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcı kadrosunda bulunacağı dizi projesinin ismi henüz netleşmiş değil.

Issa Rae yeni projeyle ilgili "Angela ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" derken "The Turner House'un büyük bir hayranıydım ve Flournoy'un harika hikaye anlatımını HBO'ya taşımaktan dolayı çok şanslıyız" ifadelerini kullandı.

Angela Flournoy ise Rae'nin uzun bir süredir hayranı olduğunu belirtirken onunla bu projede birlikte çalışmanın kendisi için gerçek üstü bir şey olduğunu ifade etti.

17-10/24/twitter.png

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Rae ve Flournoy ile birlikte 3 Arts'tan Dave Becky & Jonathan Berry ve Apex Content Ventures'tan Montrel McKay projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Senaryo geliştirme çalışmalarına devam edilen dizinin ismi, oyuncu kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili gelişmeler için bir süre daha beklemek durumundayız.

17-10/24/the-turner-house.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin