Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisiyle Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma dizisine rakip olacak!

Uzun bir aranın ardından Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönüyor.

Merve Mutlu
07 Şubat 2019 - 11:43
Magazin

Oynadığı her dizi ile adını daha da duyuran ve rol aldığı her dizi en çok izlenenler listesine giren Kenan İmirzalıoğlu, ekranlara verdiği aranın ardından yeni bir diziyle geri dönüyor. 

Deli Yürek dizisi ile 1998 yılında ilk adımı atan ve ardı ardına Hayat Bağları, Acı Hayat, Ezel, Karadayı ve son olarak da Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alan başarılı oyuncu İmirzalıoğlu, Payitaht Abdülhamid ve Halka dizilerinin yapımcısı Es Film'in yeni projesi ile ekrana dönecek söylentileri gittikçe netleşiyor. 

19-02/07/kennn.png

Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun yazısına göre: Kenan İmirzalıoğlu anlaşmayı yaptı ve yeni dizisi ile Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Çarpışma ile aynı gün ve aynı saatte yayınlanacak Tatlıtuğ ile rekabet yaşayacak. 

Sarışın jön mü esmer jön mü?

Büyük patlama yaşadıkları dönemde jön tartışmalarının da odağına giren iki oyuncu arasında bir rekabet yaratılmaya çalışılmıştı. Şimdi aynı yayın periyodunda yer alan iki rakip olmaya hazırlanıyorlar. İşte o yazı:

Kenan İmirzalıoğlu’nun TRT 1’e yeni bir diziye yapacağı söyleniyordu. Es Film’den teklif gittiği yazılmıştı. Haberler doğru... Yani ortada bir proje var, görüşüldü ve şu an senaryo yazım aşamasında... Klasik bir kabadayı hikayesi... Oyuncu, Ali Rıza karakteriyle bu projede yer alacak.

19-02/07/kenan.jpg

 

Dizinin ismi şimdilik belirlenmedi. Diğer karakterlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu proje, bir rekabetin fitilini de ateşlemiş olacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı ‘Çarpışma’yla aynı gün ve saatte yayınlanacak. Ekranda, İmirzalıoğlu ve Tatlıtuğ rekabeti yaşanacak.

Dizi, sanırım, yeni sezonda TRT 1’de olacak. Aslında bir rekabetin fitili de ateşlenmiş olacak. ‘Çarpışma’ ile aynı zaman diliminde yayınlanacak. Bu durum, bir tartışmayı da beraberinde getirebilir. Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ rekabetini.. Türk izleyicisi ‘Ssarışın jönü mü, yoksa esmer jönü mü tercih edecek?’ tartışması da ilginç olabilir. Hemen belirteyim, ‘Çarpışma’da Tatlıtuğ döktürüyor. Tek başına oynuyor. “Ben farkımı koyarım” diyor. Hatta bu durum, dizinin de önüne geçiyor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin