Kenan İmirzalıoğlu'nun rotası değişti!

Kenan İmirzalıoğlu manken Kübra Küçük'le tekne turunda görüntülendi.

resim yok
24 Haziran 2013 - 09:20
Magazin

Son dönemde atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisiyle gündemde olan yetenekli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, manken Kübra Küçük'le tekne turunda görüntülendi!

 

Bu buluşmada neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

 

Sadece 3 gün sonra...


Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, eski sevgilisi Özge Akbulut’un, “Yeniden birlikteyiz” açıklamasından 3 gün sonra Bodrum’da kiraladığı teknede kızıl saçlı bir güzelle baş başa tatil yaparken görüntülendi...

 

Bodrum'da

Son günlerde adı bir kez daha eski sevgilisi Özge Akbulut ile anılmaya başlanan Karadayı dizisinin Mahir Kara’sı, Kenan İmirzalıoğlu Bodrum’da kız arkadaşı ile görüntülendi.

 

Özel tekne

Eski sevgilisi Özge Akbulut ile tekrar bir araya geldikleri konuşulan Kenan İmirzalıoğlu özel olarak kiraladığı teknede kız arkadaşı ile başbaşaydı.

 

Objektiflerden kaçamadılar


Manken Kübra Küçük'le birlikte tekne kiralayan oyuncu, objektiflerden kaçamadı.

 

Kafaları karıştırdı

Kafaları karıştıran mavi tur sırasında samimi görüntüler sergileyen ikilinin bu halleri kafaları karıştırdı.
[reklam]
AMAN ÖZGE GÖRMESİN

Fotoğraflarının çekildiğinden habersiz olan İmirzalıoğlu, sık sık tatil partnerine sarıldı.

Teknenin güvertesinde samimi görüntülenen ikiliden ünlü oyuncu denize yalnız girerken kızıl kısa saçlı arkadaşı gözünü oyuncudan bir an olsun ayırmadı.

 

Tutumu ne olacak?

Gazeteciler tarafından görüntülenen İmirzalıoğlu ve kız arkadaşı mutlu bir portre çizerken, hafta içinde verdiği bir demeçle İmirzalıoğlu ile yeniden aşk yaşamaya yeşil ışık yakan Özge Akbulut’un bu durum karşısında tutumunun ne olacağı merak konusu oldu.

 

 

İMİRZALIOĞLU, SAHTE HESAPLARDAN DERT YANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin