Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 09:48
Yeni Bölüm

Başrolünde Kemal karakteri ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen gibi isimlerin de yer alacağı Alef dizisi ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu. 

20-02/10/alef-dizisi.jpg

Ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmenliğinde çekilen ve çeşitli cinayetlerin sırlarını çözmekle uğraşan iki dedektifin hikayesini konu alan mistik polisiye türündeki yeni dizi Alef heyecanla bekleniyor. 

Alef ne zaman başlayacak?

20-02/10/alef.png

8 bölümlük bir polisiye dizi olarak hazırlanan ve hazırlıkları tamamlanan dizi, İstanbul Boğazı'nda bir ceset bulunması ile başlayacak ve bambaşka cinayetlerin çözümünü izleyiciye sunacak. Kendi türünde büyük bir fark yaratmayı hedefleyen Alef dizisi, Kenan İmirzalıoğlu'nun açıklamasına göre Nisan ayında FX ve BluTv'nin ortak yapımı ile BluTV'de olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin