Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi kesinleşti!

Ekranların sevilen ismi Kenan İmirzalıoğlu'ndan müjdeli haber geldi.

Merve Mutlu
19 Eylül 2019 - 16:55
Magazin

En son, 2018 yılında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizide Mehmed karakterini canlandıran başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, her defasında ince eleyip sık dokuyarak seçtiği projelerle biliniyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim aynı anda iki müjde ile ekranlara dönüyor. 

19-09/19/kenan-imi-1568900623.jpg

Projelerde uzun aralıklarla yer alan İmirzalıoğlu'ndan gelen ilk haber, Murat Yıldırım'ın Ramo dizisinin başrolünde oynamak için bırakmak zorunda kaldığı Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenmesi oldu. Daha önce Kenan Işık, Selçuk Yöntem ve Murat Yıldırım tarafından başarıyla sunulan yarışma programının yeni sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu aynı zamanda bir dizide de yer alacak. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi dijitalde olacak!

19-09/19/kenan-imirzal.jpg

Uzun zamandır birçok proje için teklif alan ve teklif aldığı diziler de dahil birçok projede adı geçen yakışıklı aktörün hangi dizide rol alacağı nihayet kesinleşti. tv100.com'un haberine göre sevilen oyuncu bir dijital içerik platformu olan BluTv'de yayınlanmak üzere Emin Alper'in yönetmenliğinde hazırlanan ve bir cinayetin aydınlatıldığı 8 bölümden olacak olan Alef adlı dizi oldu.

Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi güçlü oyuncuların da kadrosunda yer alacağı dizinin çekimleri Ekim ayında başlayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin