Fenomen dizi Behzat Ç. sezon finaline gidiyor! Yeni sezon ne zaman?

BluTv'de yayınlanan yeni sezonuyla heyecan yaratan Behzat Ç. sezon finaline giriyor.

Merve Mutlu
19 Eylül 2019 - 16:17
Yeni Bölüm

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı ve ikinci kez başlayarak hayranlarına sürpriz yapan Behzat Ç. ekran macerasına ara vermeye hazırlanıyor. 

19-09/19/sezon-finali.png

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile uzun bir süre ekranlarda kendisine yer bulan ve samimiyetiyle gönülleri fetheden polisiye dizisi Behzat Ç., bir dijital içerik platformu olan BluTv üzerinden yeniden başlayarak sevenlerini mutlu etmişti.

4. sezonu ve kadrosuna katılan yeni oyuncuları ile 8 bölümü yayınlanan Behzat Ç., bu akşam saat 19:00'da yayınlanacak olan 9. bölümü ile sezon finali yapacak. 

Behzat Ç. sezon finalinde neler olacak?

19-09/19/behzat.png

Behzat Ç.'nin yeniden devam eden sezonunda, Behzat Ç. yıllar önce yaşadığı ama hatırlamadığı bir durumun etkisindeydi ve sürekli Savcı Esra'nın hayalini görmeye başlamıştı. Neler olduğunu Ercüment'ten duyacak olan Behzat'ın yaşadıkları için "Eğer başkasının başına gelseydi kafasına sıkardı." sözlerinin söylenmesi merak ve heyecanı artırdı. 

Behzat'ın gerçekleri öğrenmeye çok yaklaştığı 9. bölüm bu akşam yalnızca BluTv'de!

Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak?

19-09/19/behzat-c-1568899473.png

Sezon finaline girecek olan Behzat Ç. yeni sezonunu garantiledi. 5. sezonu da çekilecek olan dizinin yeni sezon başlangıç tarihi henüz açıklanmadı. Tarihi belli olduğunda sizlerle paylaşacağız...

Behzat Ç. 4. sezon finali 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin