Kuzgun 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ferman ve Dila evleniyor mu?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun'dan yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
19 Eylül 2019 - 15:40
Yeni Bölüm

Başrollerini Barış Arduç (Kuzgun) ve Burcu Biricik'in (Dila) paylaştığı, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun, yeni sezonda kadrosuna katılan yeni oyuncularla sağlam adımlar atarak ilerliyor. 

 

Uzun bir aranın ardından ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Kuzgun dizisinin sezon finalinde Dila'nın Kuzgun'un acı çekmesi için kendini öldürmeye çalışmasının ardından bambaşka bir Dila ile yeni sezon başladı. Kuzgun'u hayatında istemeyen ve hayatına Ferman Koruoğlu adında tehlikeli bir adamı alan Dila, Kuzgun'un yeniden karşısına çıkması ile başka bir hikayenin fitilini ateşliyor.. 

Kuzgun 18. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-09/19/dila.png

Sevilen dizisinin yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Dila'nın inkar etse de hâlâ Kuzgun'u sevdiği, Kuzgun'un da onun peşinde olduğu bölümde: Güneş'in Kuzgun ile yakınlaşmasını isteyen Meryem elinden geleni yaparken, Güneş de Kuzgun'un yanından ayrılmıyor. Dila'yı da tanıyan Güneş, ona birinden bahsediyor ve Dila o kişinin Kuzgun olduğunu görüyor. 

19-09/19/gunei.png

Ferman'ın da Kuzgun'un arkasından iş çevirdiği fragmanda: Kartal'la konuşarak ona Kuzgun'un kahraman olmak için kendisini çekmeyeceğini fısıldayarak aralarını bozmaya çalışıyor. Kafası karışmaya başlayan Dila ise beklenmedik bir karar alarak Ferman'ı bile şaşırtıyor.. 

19-09/19/ferman.png

Kuzgun'un her yerden çıkması, her şeyin ucunun Kuzgun'a dokunması ile kafası karışan Dila son kozunu oynayarak Ferman ile evlenme kararı alıyor. "Kararımı verdim hemen evlenelim." sözlerini duyan Ferman, yapacağı hamlelerle Kuzgun'dan da "Aileme bulaşırsan sana kurulacak aile bırakmam." sözlerini duyuyor.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin