Kim Milyoner Olmak İster programını artık Kenan İmirzalıoğlu sunacak!

Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu değişti.

Merve Mutlu
19 Eylül 2019 - 12:56
Magazin

Ekran macerasına Kenan Işık'ın sunuculuğu ile başlayan Kim Milyoner Olmak İster adlı çok izlenen yarışma programının sunucu koltuğundaki isim bir kez daha değişti. 

19-09/19/kenan-isik.jpg

Başarılı yarışma programının ilk sunucusu usta oyuncu Kenan Işık olmuş, başarılı ismin rahatsızlığı döneminde ondan boş kalan koltuğu Selçuk Yöntem üstlenmişti. Yaklaşık 3 yıl süreyle sunuculuk yapan Yöntem'in yarışmadan ayrılınca onun yerine de başarılı ve genç oyuncu Murat Yıldırım geçmişti. 

19-09/19/selcuk-yontem.jpg

Daha önce birçok dizi ve filmde rol alan ve her projesinde adından bahsettiren Murat Yıldırım, yarışma nedeniyle bir süredir dizi ve film projelerinden uzak duruyordu. Ancak gelen teklifleri değerlendirmeye alan sunucu, oyunculuğa dönmek için yarışmadan ayrıldı ve Show TV ekranları için hazırlanan ve başrolündeki Ramazan karakterini canlandıracağı Ramo dizisi ile anlaştı. 

19-09/19/murat-yildirim.jpg

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i sunacak!

19-09/19/kenan-imi.jpg

Uzun süredir birçok projede adı geçen ancak hepsinin yalan haber olduğu ortaya çıkan başarılı isim Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım'dan boşta kalan sunuculuk koltuğuna oturmak üzere imzaladı. tv100.com'un haberine göre sunuculuk yapacak olan ünlü isim yeni sezonda atv ekranlarında olacak.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin