Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ender Yiğit'in kendi oğlu olduğunu biliyor...

Fox'un ünlü dizisi Yasak Elma'nın yeni fragmanı heyecanı artırdı..

Merve Mutlu
19 Eylül 2019 - 10:45
Yeni Bölüm

Talat Bulut (Halit), Eda Ece (Yıldız), Şevval Sam (Ender), Doğaç Yıldız (Yiğit), Nesrin Cavadzade (Şahika), Barış Kılıç (Kaya), Şafak Pekdemir (Zehra), ve Barış Aytaç (Caner) gibi başarılı isimleri bir araya getirerek Fox ekranlarında izleyici ile buluşturan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yine heyecanın dozunu artırdı. 

19-09/19/yildiz.png

Yasak Elma 50. bölüm fragmanı yayınlandı!

Entrika dolu sevilen dizi Yasak Elma yeni sezonda bomba gibi bölümlerle devam ediyor. Yıldız'ın Şahika ve Halit'in nişanlandığı gün gelerek hamile olduğunu herkese açıkladığı ve Ender'in hayatta olduğu, Yıldız ile Şahika'ya karşı planlar yaptığı bölümün ardından, bölüm sonunda yanında polislerle gelen Ender herkesi şoke etmişti. 

19-09/19/ender-argun.png

Ender'in gelmesi ile yeniden dağıtılan kartlardan zararlı çıkan da pek tabii Şahika oldu. Yeni bölümde en çok dikkat çeken detaylardan biri de Şahika'nın Yiğit'i kimseye tek laf etmemesi konusunda uyardığı anlarda içeri giren Halit'in her şeyi duyması oldu. Aklına soru işareti düşen Halit'in bu durumu ne kadar deşeceği ise merak konusu. Diğer yandan da "Bunu yapan cezasını çekmeyecek mi?" diyen Caner'e Ender'in Yiğit'i kast ederek, "Yıllar önce hayatını bir defa kararttım. Bir daha mı karartayım? Öz oğlumu kendi ellerimle hapse mi attırayım?" demesi Ender'in Yiğit'in onun oğlu olduğunu bildiğini gösterdi... 

19-09/19/yigit.png

Halit'in çocuk kendisindense Yıldız'a bırakmayacağını söylediği anların ardından çantasını alıp gitmeye karar veren Yıldız'a araba çarpması da bölümün diğer kritik anlarından biri oldu.. 

Yasak Elma 50. bölüm fragmanı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin