American Princess dizisinin 2. sezonu olacak mı? Karar çıktı!

Lifetime'ın American Princess dizisinin geleceği belli oldu. Buna göre dizi resmen iptal edildi.

İlk sezonunu geride bırakan Lifetime dizisi "American Princess"ın geleceği belli oldu.

AMERICAN PRINCESS SONA ERDİ!

Alınan karara göre Jenji Kohan, Jamie Denbo ve Tara Herrmann üçlüsünün arkasında olduğu dizi iptal edildi. Buna göre American Princess'ın 2. sezonu olmayacak.

AMERICAN PRINCESS REYTİNGLERİ

02 Haziran-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla ekranlara gelen yapımın sezon finali bölümü yayınlandığı gün 124,000 izleyici sayısı elde etmişti. Oysa dizinin ilk bölümünde bu rakam 372,000 çıkmıştı.

19-09/19/american-princess.jpg

"AMERICAN PRINCESS" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Yazar, yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını Jamie Denbo'nun (Ronna & Beverly) üstlendiği American Princess'ın hikayesi; ters giden düğününü terk etmesinin ardından kendisini Rönesans Fuarı'nda bulan Manhattan, Upper East Side sosyetesinden Amanda (Georgia Flood) karakterine odaklanıyor.

Düşlediği hayatın bu olmadığını anlayan Amanda hayalindeki kır düğününden kaçar ve kendisini telefonsuz, çaresiz bir şekilde tesadüfen rast geldiği Rönesans Fuarı'nın ortasında bulur. Bu ortam kendisine hayatı yeniden değerlendirmesi adına bir fırsat yaratır. İçinde gelişen beklenmedik uyanış umursadığını düşündüğü her şeyi geride bırakmasına ve yeni bir dünyaya girmesine neden olacaktır. Amanda yeni girdiği bu ortamda yeni arkadaşlıklar ve rakipler edinirken taze başlangıçlara yelken açtıran romantik gelişmeler de yaşayacaktır.

Georgia Flood dışında Lucas Neff, Seana Kofoed, Rory O'Malley ve Mary Hollis oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-09/19/american-princess-iptal-edildi.jpg

A+E Studios ve IM Global Television ortak yapımcılığında hazırlanan American Princess'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Kohan (Orange is the New Black, GLOW), Herrmann, (Orange is the New Black, GLOW) ve Mark Burley (Orange is the New Black, GLOW) üçlüsü görev yapmaktalar.

American Princess'ın iptaliyle birlikte Lifetime'ın yayında mevcut senaryolu bir dizisi kalmadı. Kanalın gelecek planlarına yakın kaynaklar yeni yapımların geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor.

"American Princess" (Lifetime) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin