ABC'den aile restoranı ve sırları temalı bir dizi geliyor: Rice

ABC kanalı Zahir McGhee'nin senaryosunu kaleme aldığı, hikayesi lüks bir restoran işleten aileye odaklanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC kanalı "Rice" ismiyle geliştirilen aile restoranı temalı bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC Studios ve Mandeville Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi hakkında ilk bilgiler şöyle:

"RICE" KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen, Zahir McGhee'nin (For the People) senaryosunu kaleme aldığı aile dramasının hikayesi; eşsiz lezzette yemekler, mükemmel bir atmosfer ve estetik konusunda doyurucu bir yemek kültürüne sahip üst düzey standartta hizmet veren restoran dünyasında geçiyor.

19-09/18/fine-dining-foto.jpg

Hikayenin merkezinde aşçıbaşı ve aile büyüğünün kalp krizi nedeniyle ölmesiyle sarsılmış bir aile tarafından işletilen Harlem restoranı bulunuyor.

Bu olayın ardından baş şef unvanı çocukların en az deneyime sahip olanına, en küçük kızına miras kalır. Aile büyüğünün ölümü tüm aileyi bir araya getirir ancak halefi olarak yaptığı seçim, uzun süredir saklı kalmış sırların ortaya çıkması ve buna bağlı olarak aile bireylerin arasının açılması konusunda bir tehdit unsuru olur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Zahir McGhee ile birlikte Laurie Zaks, Todd Lieberman ve David Hoberman projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

19-09/18/abc-mandeville-1568840013.jpg

New York, Harlem'deki Red Rooster'in şöhretli baş şefi olan Marcus Samuelsson da dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Shondaland kökenli McGhee geçmiş dönemde altı sezon boyunca Scandal'da ve son olarak iki sezon boyunca hukuk draması For the People'da yürütücü yapımcılık görevinde bulundu.

Projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin