ABC'den evlilik antolojisi türünde yeni dizi geliyor: Committed

ABC kanalı Committed isimli evlilik temalı yeni bir antoloji dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Committed dizisinin konusu...

Amerikan ulusal kanallarından ABC, iHeartMedia orijinal podcast'ini temel alan "Committed" isimli bir antoloji dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC'DEN YENİ DİZİ PROJESİ: COMMITTED

Disney TV Stüdyoları'nın bir kolu olan ABC Studios ile Mandeville Television arasında gerçkeleşen üç senelik yeni anlaşmanın bir ürünü olan dizi projesi ile ilgili detaylar şöyle;

19-09/18/committed-podcast.png

COMMITTED KONUSU

Jerome Schwartz (Once Upon a Time) ve Shannon Goss (The Terror) ikilisinin Jo Piazza tarafından sunulan aynı isimdeki podcast'inden uyarlayarak senaryosunu kaleme aldıkları Committed; Amerika'da günümüz evliliğinin merceği aracılığıyla modern yaşamı araştıran ve keşfeden antoloji türündeki bir dizi olarak nitelendiriliyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

ABC Studios ile anlaşmaları bulunan Schwartz & Goss ile birlikte Mandeville TV'den Laurie Zaks, David Hoberman, Todd Lieberman ile IHeart Media ve Piazza projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

19-09/18/abc-mandeville.jpg

İlk sezon sonunda iptal edilen ABC/ABC Studios dizisi The Fix'in ardından Schwartz ve Mandeville tekrar bir projede buluşmuş oluyorlar.

Projenin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin