Kuzgun Güneş (Nilperi Şahinkaya) kimdir? Nereli, yaşı....

Ay Yapım imzalı ve hikayesiyle beğeni kazanan Kuzgun dizisinin yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Kuzgun Güneş kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar....

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 17:19
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzalı ve hikayesiyle beğeni kazanan Kuzgun dizisinin yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Kuzgun Güneş kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar...

Kuzgun Güneş kimdir? 

19-09/18/nese.png

Kuzgun dizisinde Güneş karakterini Nilperi Şahinkaya canlandırmaktadır. 

Nilperi Şahinkaya kimdir?

19-09/18/nilperi-s.jpg

23 Şubat 1988 doğumlu oyuncu, eğitim hayatına 1993 yılında Ecole Vigée Lebrun (Paris)’de başlamıştır. 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız İlkokulunda okumuştur.
Daha sonra 1999 yılında Ecole Cantonale De Langue Française’de öğrenimine devam etmiştir. Liseyi ise 2006 yılında Charles De Gaulle Fransız Lisesinde bitirmiştir. Son olarak Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur.

Öğrenimimin yarısını Paris, yarısını ise Ankara’da tamamlamıştır. Bilkent Üniversitesi okul tiyatrolarında toplam yedi oyunda rol almıştır. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya ilk olarak Deniz Yıldızı adlı dizide Hande rolünü ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Mesude rolünü canlandırmıştır.

Bir çok tiyatro oyununda da oynayan Nilperi Şahinkaya Cesur sahneleriyle tüm dünyada olay yaratan tiyatro oyunu Closer'ın yerli versiyonu olan "Yaklaştıkça" da cesur sahnelerde rol alan başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya oyunun en çok konuşulan isimlerinden olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin