Kuzgun Neşe (Tülay Günal) kimdir? Dizileri, yaşı...

Ay Yapım imzalı ve hikayesiyle beğeni kazanan Kuzgun dizisinin yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Kuzgun Neşe kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar....

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 16:20
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzalı ve hikayesiyle beğeni kazanan Kuzgun dizisinin yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Kuzgun Neşe kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar...

Kuzgun Neşe kimdir?

19-09/18/tulay-hanim.png

Neşe; Dila'nın evleneceği adam olan Ferman Koruoğlu'nun teyzesidir. Oldukça etkili bir kadındır. 

Kuzgun dizisinde Neşe karakterini Tülay Günal canlandırmaktadır.  

Tülay Günal kimdir?

19-09/18/tulay-gunal-kimdir.jpg

9 Eylül 1970 doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra İstanbul'da bir süre şarkıcılık yaptı. 1993 senesinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'da oyuncu olarak çalışmaya başladı, birkaç sezon sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2007 yılı itibariyle, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaktadır.

Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin dışında çeşitli özel tiyatrolarda da çalışmalar yapar. Çalıştığı özel tiyatrolar arasında Dostlar Tiyatrosu, Oyun Atölyesi ve DOT da bulunmaktadır. Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer ve Güven Kıraç'la birlikte oynadığı Jeanne d'Arc'ın Öteki Ölümü 'nde Jeanne d'Arc'ı canlandırdı. DOT'ta ise Böcek oyununda başrolde yer aldı.

2007 yılı itibariyle, Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide oynamıştır. Fİ dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekmiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin