Yasak Elma 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın her bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 15:46
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Talat Bulut (Halit), Eda Ece (Yıldız), Şevval Sam (Ender), Doğaç Yıldız (Yiğit), Nesrin Cavadzade (Şahika), Barış Kılıç (Kaya), Şafak Pekdemir (Zehra), ve Barış Aytaç(Caner) gibi başarılı isimleri bir araya getiren Yasak Elma dizisinin yeni bölümü büyük merak uyandırıyor. 

Yasak Elma 49. bölümde neler oldu?

19-09/18/yasak-elma-yildiz.jpg

Sevilen dizinin son bölümünde: Şahika planları ve güleryüzü ile herkesi istediği gibi şekillendirmek üzere ipleri eline aldı. Ender'in yokluğu, Yıldız'ın da ortadan kaybolması ile istediği gibi at koşturan Şahika, Halit'i kendisinin çok iyi biri olduğuna ikna ederek iyice kendisine aşık etti. Gizemli bir adamla konuşarak kendisine raporlar veren Şahika'nın kimin planı için aralarına girdiği de büyük heyecan yaratan sorulardan oldu. 

19-09/18/yasak.jpg

Şahika ve Halit'in nişanında şok eden gelişme yaşandı ve 38 haftalık hamile olan Yıldız nişanı basarak herkese duyurdu. Ender'in ölmediği ve onunla olan planı nedeniyle geri döndüğü anlaşılan Yıldız, Şahika'nın dolduruşuna gelen ev halkı tarafından müştemilatta evin yardımcısı ile kalmaya zorlanırken Erim tarafından da öldürmek üzereydi. Evin hizmetlisinin Yıldız'a hazırladığı yemeği yiyerek hastaneye kaldırılması ile Şahika'nın bir şeyler yaptığını anlayan Yıldız, tehlikede olduğunu anlayarak Ender'i çağırdı... 

19-09/18/yasak-elma-49.jpg

Verdiği bebek partisi ile sosyete dünyasına ve basına eşinin nişanlandığını ve kendisinin müştemilatta kilitli kaldığını duyuran Yıldız'ın istediği oldu ve dizinin son sahnesinde Ender yanında polislerle çıkageldi. Kendisini öldürmeye çalışanın Şahika olduğunu açıklayan Ender herkeste şok etkisi yarattı.

Yasak Elma 50. bölüm fragmanı geldi mi?

Ender'in gelişi ile herkesin dengesinin değişeceği Yasak Elma 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla beklenen fragman yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin