The Fix dizisinin 2. sezonu olacak mı?

ABC'nin gerilim öğeleriyle süslü hukuk dizisi The Fix'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal, The Fix ile devam etmeme kararı aldı. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

The Mentalist'ten tanıdığımız Robin Tunney'i ekranlara geri döndüren ABC'nin hukuk gerilimi "The Fix" iptal edildi.

THE FIX RESMEN İPTAL EDİLDİ!

Buna göre; 10 bölümden oluşan ilk sezonu devam eden ve sezon sonunda hikayesini tamamlaması beklenen dizinin 2. sezonu olmayacak.

"THE FIX" REYTİNGLERİ

20 Mayıs tarihinde "Making a Murderer" isimli bölümle finalini gerçekleştirecek olan The Fix geride kalan sekiz bölümü göz önüne alındığında vasat derecede bir izlenme ortalamasına sahip durumda.

Özellikle son haftalarda reytingleri iyice düşen dizi 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.2 milyon izleyici ortalamasına sahip. Bu ortalama, iptal kararının geleceğinin habercisiydi denilebilir.

19-05/13/the-fix-izle.jpg

"THE FIX" KONUSU

O.J. Simpson davasının savcısı olarak bilinen yazar Marcia Clark, Elizabeth Craft ve Sarah Fain üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi şöyle;

Hikaye; çifte cinayet ile ilgili kariyerinin en önemli davasını kaybetmesinin ve medya tarafından lime lime edilmesinin ardından sakin bir yaşam sürmek amacıyla Los Angeles'tan ayrılıp Oregon'da kırsal bir muhite yerleşen eski L.A. bölge savcısı Maya Travis (Robin Tunney) karakterine odaklanıyor.

Tahrip edici bu davanın sonuçlanmasının ardından sekiz sene geçmişken davanın açılmasına sebep olan kişi yeniden ortaya çıkar. Aynı zamanda meşhur bir aktör olan isim geçmişteki çifte cinayet (karısı ve arkadaşının ölümü) suçlamasının ardından bu kez farklı bir cinayet olayının şüphelilerindendir. Maya onunla tekrar yüzleşebilmek ve olayların üstüne gidebilmek amacıyla Los Angeles'a geri döner. Peki, Maya bu kez rakibini alt edebilecek midir?

19-05/13/the-fix-oyuncu-kadrosu.jpg

THE FIX OYUNCU KADROSU

The Fix'in oyuncu kadrosunda Robin Tunney'e Adewale Akinnuoye-Agbaje (Severen "Sevvy" Johnson), Adam Rayner (Matthew Collier), Merrin Dungey (CJ Emerson), Breckin Meyer (Charlie Wiest), Marc Blucas (River "Riv" Allgood), Mouzam Makkar (Loni Kampoor), Alex Saxon (Gabriel Johnson) ve Scott Cohen (Ezra Wolf) gibi isimler eşlik ediyor.

Mandeville TV ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Craft, Fain ve Clark üçlüsü ile birlikte Mandeville'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks'tan oluşuyor.

"The Fix" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin