Söz dizisinin çekimleri Atatürk Havalimanı'nda yapıldı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün çekimleri kapılarını kapatan Atatürk Havalimanı'nda yapıldı!

Nurşah
13 Mayıs 2019 - 15:27
Gündem

Geçtiğimiz günlerde kapılarını hava trafiğine kapatan Atatürk Havalimanı'nın son misafiri Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz oldu... İşte detaylar!

19-05/13/soz-ataturk-havalimani.jpg

Söz dizisi Atatürk Havalimanı'nda!

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz, önümüzdeki günlerde final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin son bölümlerinin bazı sahnelerinin çekimleri ise, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirildi...

19-05/13/soz-yeni-bolum-ataturk-havalimani.jpg

Günümüze dek pek çok dizi ve film çekimi için kullanılan bu mekanın, kapılarını kapattıktan sonraki ilk misafiri Söz dizisi oldu. 86 seneyi aşkın bir süredir aktif olarak hizmet veren havalimanının, pist ve apron alanlarında gerçekleştirilen aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı bu çekimler izleyiciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılanacak. Yavuz'un time geri dönmesi ile Tim, eski günlerine kavuşmaya çalışırken Erdem'i kurtarmak için harekete geçilecek... Söz, merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin