Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?

Sağlığı iyi, ancak 2 gün daha uyuyacak...

resim yok
25 Mart 2014 - 10:11
Magazin

Sağlığı iyi, ancak 2 gün daha uyuyacak...

Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda dün uyandırılması beklenen Kenan Işık'ın iki gün daha uyutulmasına karar verildi.


İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta bir otelde geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu Kenan Işık'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. atv'de yayımlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının sunucusu olan Işık, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde halen uyutuluyor.

 

ESKİ REKTÖR PARLAK ANLATTI

Işık'ın yoğun bakımda tutulduğu hastaneye giden arkadaşları, usta tiyatrocunun sağlığının iyiye gittiğini ve birkaç gün daha uyutulacağını söyledi. İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, yoğun bakım ünitesi görevlilerinden aldığı bilgiler doğrultusunda Işık'ın beyninde kanama olmadığını, olumsuz bir gelişme gözlenmediğini bir iki gün daha uyutulabileceğini anlattı.

 

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Parlak, kendisinin de sağlık sektöründen olması nedeniyle yoğun bakım ünitesi doktorları ile yaptığı görüşme neticesinde Işık'ın sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi.

 

BEYNİN DE KANAMA YOK

Işık'ın sağlığında sorun çıkaracak bir durumun olmadığını belirten Parlak, "Yoğun bakımda arkadaşlarla da konuştum. Durum iyiye gitmesine rağmen sanıyorum belki bugün ve yarın uyutulur. İnşallah kısa sürede düzelecek. Şu an olumsuz bir şey yok. Beyninde herhangi bir kanaması yok. Genel itibariyle düzelme söz konusu" dedi.

 

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada da şunlar kaydedildi:[reklam]

"Acil servisimize gelişinden bu yana bilinci kapalı olan hastamız Kenan Işık'ın tedavisi, yaşamsal açıdan önemli organlarının dengelerini sağlamak ve beyin dokusunu korumak amacıyla yoğun bakım ünitemizde sedasyon altında devam etmektedir. Hastamızın durumu stalib seyretmekte olup, hayati tehlikesi sürmektedir." Yapımcı Fatih Aksoy da Işık'ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini güzel sonuçlar beklediklerini ifade etti.

 

RİSKLİ GÜNLERİ ATLATI

Bir dönem "Dadı" dizisinde Işık ile başrolleri paylaşan Gülben Ergen, hastaneye gelerek sanatçının durumu hakkında bilgi aldı. Gülben Ergen, "Kenan Işık iyileşecek. Hepimizin umudu çok fazla. İlk iki gün bize söylenen riskli ve tatsız günler geride kaldı. Uyutulmaya devam ediyor. Her şeye olumlu cevap veriyor" dedi.

 

Ziyaretçiler arasında bulunan Sumru Yavrucuk ise "Ailesiyle görüştüm. Durumunun iyi olduğu söyleniyor Ondan iyi haberler duymayı ümit ediyoruz" diye konuştu. Sanatçı Bülent Serttaş da "İlk 48 saat kalıcı bir hasar oluşması söz konusuydu, ama çok şükür atlattı" dedi.

 

 

NEJAT İŞLER'İN TABURCU OLACAĞI TARİH BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin