Usta oyuncu Hasan Kaçan'dan çarpıcı açıklamalar!

Mizahçı Hasan Kaçan, önceki gün katıldığı 'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

resim yok
25 Mart 2014 - 09:53
Magazin

Hasan Kaçan, çocukluğuyla ilgili bir anısını anlattı: ''Okulda yaptığım garip davranışlar yüzünden zihinsel engelliler sınıfında okudum.''

Mizahçı Hasan Kaçan, önceki gün katıldığı 'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu:


* Okulda yaptığım garip davranışlar yüzünden zihinsel engelliler sınıfında da okudum. Beslenme saatinde sandviç, galeta ve Amerikan sütü veriyorlardı. Ekmeğe ayaklar takmışım. 'Bunu zihinsel engelliler sınıfına gönderin' demişler; başka bir sınıfa gittim. Hocamız da değişikti; cins bir adamdı.''

 

KALECİLİK YAPTIM

* Ömrüm; Kasımpaşa ve Dolapdere civarındaki top sahalarında geçti. Kasımpaşa benim için; mutluluk, huzur, neşe demek, komşuluk, arkadaşlık, dostluk demek. Arkadaşlığı, dostluğu orada gördüm.

Çocukluğumun Kasımpaşa'sında bir sürü insan birlikte yaşıyordu; Rumlar, Ermeniler, Süryaniler, Anadolu'dan gelenler... Agop diye bir arkadaşım vardı. Onun adı niye Agop, benimki neden Hasan bilmiyorduk. Onların bayramlarında paskalya çöreği gelirdi, biz de kurban eti gönderirdik.

* Çocukken lakabım 'anten'di. Mahalledeki çocuklardan daha uzun olduğum için beni kaleci yaptılar. Mahallenin en kova kalecisiydim. Sonra Oğuz Aral bana "Ya kalecilik, ya karikatüristlik" dedi. Menüsküs olunca futbol oynamayı bıraktım.

* Oğuz Aral'a "İkinci babam" derim; acayip bir adamdı. Böyle cins bir adama hayatımda rastlamadım. Onunla tanıştığımda henüz 16 yaşındaydım.[reklam]

Yıllar sonra bana "Sen ufakken ciddi anlamda çizmeye başlayınca baban geldi. Biz bir anlaşma yaptık" dedi. Babam "Bu çocuk sana emanet ama mektebini okuyacak" demiş. Aral önce karneye bakar; iyiyse karikatürü yayınlar, değilse yayınlamazdı.

* Her insanın olduğu gibi kardeşim Metin Kaçan'ın da bir kaderi vardı. Hayatının belli dönemlerinde çok büyük acılar çekti. O acılarla bir şeyler yazdı, çok güzel şeyler üretti. 'Ağır Roman'dan sonra yazdığı iki romanı var, onların kıymeti daha sonra anlaşılacak.

Hatta birinin senaryosuna başlamıştı. 'Fındık Sekiz'. Kıymetli bir romandır. Dünya durdukça o kitaplar duracak. Bize de kısmet olur da onun hikayesini sinemaya çekebilirsek ne güzel olur.

 

PARMAKLARINI GÖZÜME SOKTU

Hasan Kaçan, kardeşi Metin Kaçan'ı anlattı:

"Bir karete filmine gittik. Çıkışta kardeşim bana bir hareket yaptı; parmaklarını gözüme soktu. Epey bir süre hiçbir şey göremedim."

 

 

'KAFKAS' FİLMİ ÇOK YAKINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin