Selma Ergeç 'Nazi Kampı'na girdi!

Selma Ergeç, film için Nazi kampına girdi!

resim yok
25 Mart 2014 - 09:24
Magazin

Selma Ergeç, film için Nazi kampına girdi!

 Oyuncu Selma Ergeç, İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan 'Kırımlı/Korkunç Yıllar' filminde rol alıyor.

Ergeç filmde; ailesi Naziler tarafından öldürülmüş Polonya asıllı 'Maria' karakterini canlandırıyor.

 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan ve Cengiz Dağcı'nın 'Korkunç Yıllar' romanından uyarlanan 'Kırımlı/Korkunç Yıllar' filminin çekimleri, Bolu Aladağlar ve Afyon'da kurulan platolarda devam ediyor.

Senaryosunu Atilla Ünsal ve Nil Ünsal'ın kaleme aldığı film için Selma Ergeç de kamera karşısına geçti.

 

'MARIA'YI CANLANDIRIYOR

Filmde ailesi Naziler tarafından öldürülmüş Polonya asıllı 'Maria' karakterini canlandıran Selma Ergeç, yoğun bir çalışma temposuna girdi.

 

KOSTÜMLER DİKKAT ÇEKİYOR

Zor hava şartlarında yapılan çekimlerde ekip ile kaynaşan Ergeç, 1940'lı yılları yansıtan kostümleriyle dikkat çekti.[reklam]

Filmde Murat Yıldırım'ın canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle 'Maria'nın hayatlarının kesişmesiyle gelişen olaylar da anlatılacak.

 

FİLM HAKKINDA ÖN BİLGİLER

Cengiz Dağcı'nın Korkunç Yıllar adlı romanından beyazperdeye aktarılan film, II. Dünya Savaşı sırasında Alman esir kamplarında rehin alınan Tatarlı esirlerin yaşadıkları insanlık dramını ve çektikleri acıları konu alıyor.

Projesi Avni Özgürel'e ait olan yapımın senaryosu ise Atilla ve Nil Ünsal çiftine ait. Filmin yönetmen koltuğunda ise daha önce Türk Pasaport'u filmine imza atmış olan  Burak Arlıel oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosundaysa Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Bülent Alkış, Gülçin Santırcıoğlu ve Burç Kümbetlioğlu isimleri yer alıyor.

 

 

SELMA ERGEÇ'İN İLGİNÇ İTİRAFI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin