Kendi Düşen Ağlamaz 26. Bölümde Esma ve Mesut evlendi! Serkan ve Alize hayatlarına yeniden başladı!

TRT'nin sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 26. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 26. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz 27. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Aralık 2023 - 00:30
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 26. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Serkan tam Alize’yi kaybettim derken, Alize hiç kimsenin beklemediği bir hamlesiyle herkesi şaşırtır ve onlar için yeni kararlar alma vaktidir.

Sürekli kendi dertleri yüzünden soluğu Alize ve Serkan’ın yanında alan aile ve arkadaş üyeleri, diğeri de Alize’nin okulunu bitirebilmesi için vermek zorunda olduğu sınavı…

Tam hayallerine kavuştuklarını düşünürlerken öyle bir şey olur ki, soluğu kaçtıkları yerde alırlar. Üstelik şimdi değil çekip gitmek, bu fikri akıllarının ucundan bile geçirmeyecek kadar ölüm kalım meselesinin tam ortasındadırlar.

Kendi Düşen Ağlamaz her Perşembe TRT ‘de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin