Kerem Alışık'tan İtalyanca şiir!

İtalya'da bir televizyon kanalına konuk olan başarılı oyuncu Kerem Alışık, okuduğu İtalyanca şiirle hayran bıraktı.

ozan
03 Ekim 2023 - 15:52
Viral

Usta oyuncular Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğulları, başarılı oyuncu Kerem Alışık, İtalya'da bir programın konuğu oldu. İtalya'da "Bir Zamanlar Çukurova" isimli dizide canlandırdığı "Fekeli" karakteriyle tanınan Alışık, buradaki hayranlarıyla bir araya geldi.

23-10/03/kerem-alisik.png

Kerem Alışık, stüdyodaki seyirciyi İtalyanca, "Ülkenizde, bu güzel programda sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum" diyerek selamladı.

Ümit Yaşar Oğuzcan'dan şiir okudu!

Hakkında merak edilen konuları cevaplandıran Kerem Alışık, şiir sevdalısı olduğunu ve kendisinin de şiir yazdığını söyledi.

Bunun üzerine kendisinden şiir okuması istenen Kerem Alışık, usta şair Ümit Yaşar Oğuzcan'dan "Gülleri Sarı Severim" şiirini İtalyanca okudu. Alışık, duruşu ve şiir okumasıyla seyircileri hayran bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin