Kerem Bürsin'in fanlarından asılsız iddialar!

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle gündemlere oturan Kerem Bürsin, fanları tarafından yalan haberlere maruz kaldı... Peki o haberler ne? Kerem Bürsin kalp krizi mi geçirdi? Kerem Bürsin'in sağlık durumu nasıl? Kerem Bürsin nereli? Kerem Bürsin kim?

Pınar Alçiçek
29 Aralık 2022 - 15:42
Magazin

'Sen Çal Kapımı', 'Güneşi Beklerken' gibi sevilen projelerde yer alan Kerem Bürsin'in yurt dışı seyahatleri sırasında, yakışıklı oyuncunun hayranları tarafından asılsız haberler yayıldı...

İLGİLİ İÇERİK

Geçtiğimiz haftalarda bir etkinlik için Miami’ye giden Bürsin, daha sonrasında Kanada’da ailesiyle vakit geçirdi. Bu gezi fırsatçılar tarafından yanlış şekilde ele alınarak ortalığın ayağa kalkmasına neden oldu...

İşte Bürsin'in fanları tarafından çıkartılan asılsız haberler:

22-12/29/kerem-bursin-2.jpg22-12/29/kerem-bursin.jpg

Bu haberler sonrası Kerem Bürsin'in sağlık durumunun iyi olduğu, bu haberlerin doğruluk payının olmadığı öğrenildi...

Kerem Bürsin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan Kerem Bürsin çocukluğu boyunca İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadıktan sonra 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir.

Emerson College Boston’da pazarlama iletişimi bölümünde okurken okulun bazı film ve tiyatrolarında rol almıştır. Orada gördüğü ilgi kendisinin son sömetrını Los Angeles’da o oyunculuk okuyarak bitirmesine neden olmuştur. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilmiştir.

Bürsin, "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin