Kerem Bürsin'in yeni reklam filmi yayında!

Oyuncu Kerem Bürsin bu kez sağlıklı atıştırmalıklar sunan bir markanın yeni yüzü oldu. Kerem Bürsin'in yeni reklam filmi kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Bürsin'li reklam filminden detaylar...

Berfin Sengil
28 Aralık 2023 - 09:15
Magazin

Kerem Bürsin, rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra çok sayıda markanın reklam yüzü olarak seyirciyle buluşuyor. Buna bir yenisini ekleyen Bürsin, yenilikçi ve sağlıklı atıştırmalıklar sunan Züber'in yeni reklamı için anlaşarak kamera karşısına geçti.

"Gerçek tatlar nasıl görünüyordu?" sloganıyla çekilen reklam filminde Kerem Bürsin, yeni tatların keşfi için insanları davet ediyor. Gerçek mutluluğun raflardan satın alınan olmadığının vurgulandığı reklamda Bürsin, seyirciyi doğal tatlar için davet ediyor.

Çekimleri tamamlanarak yayına alınan reklam filminde gerçeklik olgusuna dikkat çekilirken, markanın sevilen ürün çeşitlerine yer veriliyor.

Kerem Bürsin'li reklam filminin yönetmenliğini ise Altuğ Gültan ve Burak Aksoy üstlendi.

Bürsin'in yer aldığı reklam filmi şimdi yayında!

Kerem Bürsin'in reklam filmi için tıklayınız:

https://www.youtube.com/watch?v=XVNHsfnQ3Mo 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin