Keremcem'in Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna Hakan Altıner de dahil oldu!

atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
09 Nisan 2019 - 14:50
Yeni Bölüm

Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın rol alacağı, Baba Film tarafından atv ekranları için hazırlanan Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-04/09/ali-ve-sevda.png

Ufuk Hakan Eren ve Kartal Çidamlı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Ali ve Sevda adlı dizinin kadrosuna katılan son oyuncu, son olarak Star'ın sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin'de İpek Boran'ın (Dilara Aksüyek) babası Şahap karakterine hayat veren usta oyuncu Hakan Altıner oldu. 

Ali ve Sevda'da banka emeklisi İlhan Selvin karakterine hayat verecek olan Altıner,  karısına ilk evlendiği günden beri aşık olan bir adamı canlandıracak. Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın rol alacağı, Keremcem'in Pilot kardeşi rolü için de önce Ali Burak Ceylan ile anlaşılmış ancak yönetmen değişikliğinin ardından bu rol için en baştan cast çalışması yapılacağı söylenmişti. Mayıs ayında izleyici karşısına çıkması planlanan dizinin cast çalışmaları ise hâlâ devam ediyor. 

Hakan Altıner kimdir?

19-04/09/altiner.jpg

İstanbul Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. 1974 yılında Kent Oyuncuları (Kenter Tiyatrosunda) oyunculuk yapmaya başladı.Oyunculuk yaparken aynı zamanda İstanbul Belediye konservatuvarında öğretim üyeliği ve rejisörlük yaptı.Hakan Altıner İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında beş yıl süreyle müdürlük görevi yerine getirirken aynı zamanda rejisörlük yaptı. Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde üç yıl süreyle Genel Sanat Yönetmenliği görevini yerine getirdi. Dialog Anlatım İletişimin kurucusu ve yöneticisidir ve orada konuşma derslerine girmektedir. Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı Akatlar Kültür Merkezi bünyesinde yer alan Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Altıner Ayda Aksel Demet Evgar Can Gürzap Nedret Güvenç ve bir grup tiyatro sanatçısı tarafından 2002 yılında kurulan Tiyatro Kedi'de Sanat Yönetmenliği, Rejisörlük ve oyunculuk yapmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin