Kevin Can Wait 2. sezonda The King of Queens buluşması devam edecek!

Kevin James'in başrolünde yer aldığı Kevin Can Wait'in iki parçalı sezon finalinde konuk oyuncu olarak boy gösteren Leah Remini ikinci sezon için ana oyuncu kadrosuna girdi ve artık düzenli bir rolle karşımızda olacak.

Volkan Küçükel
03 Haziran 2017 - 12:47
Gündem

CBS'in ilk sezonu sona eren komedi dizisi Kevin Can Wait'te The King of Queens buluşması kalıcı hale geliyor!

CELLUCCI'Yİ 2. SEZONDA DAHA ÇOK GÖRECEĞİZ!

Kevin James'in başrolünde yer aldığı dizinin iki parçalı sezon finalinde konuk oyuncu olarak boy gösteren Leah Remini ikinci sezon için ana oyuncu kadrosuna girdi ve artık düzenli bir rolle karşımızda olacak.

Aktris, Kevin Can Wait önümüzdeki sonbahar döneminde ikinci sezonuyla ekranlara geri döndüğünde zorlu, sert ve ukalaca laflar söylemekten kaçınmayan ve Kevin'ın eski iş ortağı olan gizli görevdeki polis memuru Vanesssa Cellucci karakteriyle hikayede yer almaya devam edecek.

1998-2007 seneleri arasında CBS ekranlarına gelen unutulmaz komedi dizisi The King of Queens'te yer alan ikili böylelikle aynı dizi projesinde yeniden buluşmaya devam edecekler.

17-06/03/leah-remini.jpg

47 yaşındaki Remini son dönemde The Exes (Nicki) ve Family Tools (Terry) gibi dizilerde rol aldı.

CBS'İN EN ÇOK İZLENEN YENİ KOMEDİSİ OLDU

19 Eylül 2016-08 Mayıs 2017 tarihleri arasında 24 bölümlük ilk sezonunu tamamlayan Kevin Can Wait reytingler açısından CBS'in en başarılı yeni komedisi olmayı başardı.

CBS Television Studios ve Sony Pictures Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, ilk sezonunu kendi zaman dilimindeki yayınlarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.6 reyting oranı ve 7.627 izleyici ortalaması ile tamamladı.

KEVIN CAN WAIT 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kevin James, Erinn Hayes, Mary-Charles Jones, James DiGiacomo, Taylor Spreitler, Ryan Cartwright, Leonard Earl Howze, Gary Valentine ve Lenny Venito gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Kevin Can Wait yeni sezonuyla önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara dönecek.

"Kevin Can Wait" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin