Kevin Costner'ın yeni dizisi Yellowstone'un oyuncu kadrosu genişliyor!

Kevin Costner'ın yeni dizisi Yellowstone'un oyuncu kadrosu genişliyor! Paramount Network'ün doğrudan sezon onayını verdiği dizinin oyuncu kadrosuna Jefferson White ve Chance'in yıldızlarından Gretchen Mol ikilisi katıldı.

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2017 - 14:26
Gündem

Usta aktör Kevin Costner'ı televizyon ekranlarında döndürecek yeni dizi "Yellowstone"un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

YELLOWSTONE OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Paramount Network'ün doğrudan sezon onayını verdiği dizinin oyuncu kadrosuna Jefferson White (House of Cards) ve Chance'in yıldızlarından Gretchen Mol ikilisi katıldı.

"YELLOWSTONE" KONUSU

Oscar adayı yazar/ yürütücü yapımı Taylor Sheridan (Hell Or High Water, Sicario) ve Weinstein Company'nin arkasında bulunduğu Yellowstone'un hikayesi; ABD sınırındaki en büyük çifliği kontrol eden John Dutton (Costner) önderliğindeki Dutton ailesine odaklanıyor. Aile; arazi ıslahı yapanlar, Kızılderililere ayrılmış bölge ve Amerika'nın ilk ulusal parkı gibi unsurlarla sürekli mücadele altındadır.

Kadroya katılan yeni isimlerden Jefferson White ana oyuncu kadrosunda yer alacak. White; John Dutton ile çalışan bir gruba katılan profesyonel hırsız Jimmy karakterine hayat verecek.

17-08/12/jefferson-white.jpg

Son olarak NBC'nin Blindspot dizisinde Parker karakteriyle karşımıza çıkan aktör TNT'nin yaklaşmakta olan draması The Alienist'teki rolünün çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Aktör geçmiş dönemde The Americans (Brad Mullin), Manhattan (Cole) ve How to Get Away with Murder (Phillip Jessup) gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer almıştı.

45 yaşındaki aktris Gretchen Mol ise sezon içinde tekrar eden bir rolle karşımızda olacak. Aktris; John Dutton'ın karısı ve çocuklarının annesi Evelyn Dutton karakterini canlandıracak. Evelyn, kızı Beth (Kelly Reilly) ile çekişmeli bir ilişkiye sahiptir.

17-08/12/gretchen-mol.jpg

Hulu'nun devam etmekte olan dizisi Chance'de Hugh Laurie ile birlikte rol alan oyuncuyu HBO'nun başarılı dönem draması Boardwalk Empire'da Gillian Darmody karakteriyle izlemiştik. Aktris ayrıca Amazon'un Mozart in the Jungle (Nina) ve Life on Mars (Annie Norris) gibi dizilerde de rol almıştı.

YELLOWSTONE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Utah'ta çekimlerine başlanan Yellowstone'un 2018 senesi içinde Paramount Network'ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-08/12/kevin-costner-1502536853.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin