Kevin Sorbo, Supergirl kadrosunda!

90'lardaki Herkül rolü ile hafızalara kazınan aktör, Kevin Sorbo, Supergirl kadrosuna katıldı.

Berfu Özlen
06 Şubat 2017 - 11:54
Magazin

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Kevin Sorbo, Supergirl'ün 2. sezonuna kötü karakter olarak katıldı! Konu ile daha fazla detay verilmese de Sorbo'nun sezonun ortalarında diziye dahil olması bekleniyor.

Dizinin yapımcısı Andrew Kreisberg, ünlü oyuncunun diziye katılması ile ilgili, "Herkül günlerinden bu yana, Kevin Sorbo, ekranlara güçlü bir varlık getirdi.  Onun diziye katılması konusunda daha heyecanlı olamazdım" dedi.

Teri Hatcher'ın da kadroya katılması haberinden sonra, bu iki kötü karakterin dizide bir iş birliğinde olup olmayacağı merak konusu olmaya başladı.

Kevin Sorbo kimdir?

1995 senesinden 1999'a dek süren Hercules (Herkül) dizisinin yanına bir çok televizyon filminde oynayan ünlü aktör, Andromeda isimli 6 sezon süren bir bilim kurgu dizisinde daha rol aldı. Hawaii Five-0, Psych, Two and a Half Men ve The O.C. gibi dizilerde de konuk oyuncu olarak rol alan Sorbo 58 yaşındadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin