The Originals 4. sezon yayın tarihi belli oldu

CW'nin sevilen dizisi The Originals Mart ayında ekranlara dönecek!

Berfu Özlen
06 Şubat 2017 - 11:20
Yeni Bölüm

The Originals 3. sezon finalini 20 Mayıs'da yapmış ve totalde 0.85 milyon ABD izleyicisine ulaşmıştı.Dizinin hayranları sabırsızlıkla 4. sezon yayın tarihini merak ederken, beklenen açıklama CW'den geldi. 13 bölümlük 4. sezon onayını alan dizinin geri dönüş tarihi 17 Mart 2017! 

Reytingler düşmesine rağmen devam

Güzel reytingler getiren dizinin 4. sezon için yenileneceği pek de şaşırtıcı bir süpriz olmamış aksine beklenen bir gelişme olarak görülmüştü. IMDb'de 10 üzerinden 8.3 alan dizinin başarılı olarak görülen 3. sezon reytingleri bile dizinin izleyici kitlesinin %30'unu kaybetmiş hali! Bir önceki sezona göre büyük sayılacak bir oranda izleyici kaybeden dizi, buna rağmen 3. sezonunun ardından 4. sezon için onay alabildi. 

The Originals Mart ayında ekranlara geri dönecek. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin