Killing Eve 3. sezon açılış reytingleri belli oldu! Tablo nasıl?

Killing Eve 3. sezon başladı. Sezonun açılış bölümünün rakamları nasıl? Reytingler yükselişte mi düşüşte mi? İşte reyting tablosu...

Sandra Oh ve Jodie Comer'li ödüllü popüler dizi "Killing Eve" hafta sonunda"Slowly Slowly Catchy Monkey" isimli bölümle 3. sezonuna başladı.

KILLING EVE 3. SEZON BAŞLADI!

Pazar akşamı BBC America ve AMC ekranlarına gelen bölüm toplamda 1.06 milyon izleyiciyi ekran başına çekerek (AMC 621,000, BBC America 443,000) yeni sezona da iyi bir başlangıç yaptı. (İkinci sezon açılış bölümünün yayınlandığı gün içindeki izleyici sayısı 1.17 milyon olmuştu.)

Rakamlar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 330,000 ve 25-54 yaş kategorisinde 424,000 olarak çıktı. Sonraki izlemeler ile birlikte ilk bölümün bir haftalık izleyici sayısının 1.9 milyon civarında olması bekleniyor.

20-04/14/killing-eve-sezon-3.jpg

KILLING EVE'DEN MEMNUN EDEN RAKAMLAR

Üçüncü sezon açılışı ile Killing Eve'in ikinci sezon ortalaması kıyaslandığında toplam izleyici sayısında %4, 25-54 yaş kategorisinde %8 ve 18-49 yaş kategorisinde %12'lik yükseliş gözlemlendi.

AMC kanalına göre; 2019-20 yayın sezonunda kablolu kanal dizileri içinde yeni sezonuyla geri dönüp önceki sezonlarına göre hem 25-54 hem 18-49 yaş kategorilerinde yükseliş gösteren tek dizi Killing Eve oldu.

Dizinin ikinci sezon finali ile karşılaştırıldığında %33'lük artış görünürken, yeni bölüm gün boyunca sosyal medyanın da en çok konuşulan etiketleri arasındaydı.

20-04/14/killing-eve-poster.jpg

Killing Eve'in üçüncü sezonunda birbirlerine bağımlı olan ama şimdi birbirleri olmadan hayatlarını umutsuzca yaşamaya çalışan iki kadının hikayesini izlemeye devam ediyoruz. İşsiz suikastçi Villanelle için Eve ölmüştür. Eski MI6 çalışanı Eve ise saklanarak Vilanelle'in bir daha kendisine asla ulaşamayacağını düşünmektedir. Şok edici ve kişisel bir ölüm onları tekrar aynı rota içine sokana kadar her şey iyi görünmektedir...

Üçüncü sezon oyuncu kadrosunda Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw ve Kim Bodnia ile birlikte Harriet Walter, Danny Sapani, Gemma Whelan, Camille Cottin, Steve Pemberton, Raj Bajaj, Turlough Convery, Pedja Bjelac ve Evgenia Dodina gibi isimler yer alıyor.

Dizi, sezonun ikinci bölümü ile 20 Nisan 2020 Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek.

"Killing Eve" (BBC America) 3. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin