Kırmızı halıda iç çamaşırı şoku!

Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali kırmızı halı geçit törenine katılan Rus model Yulia Rybakova bir anda iç çamaşırları ile kaldı!

Nurşah
23 Mayıs 2018 - 10:39
Magazin

Bu sene 71.si düzenlenen Cannes Film Festivali senenin en önemli organizasyonları arasında gösteriliyor. Tüm dünyadan sinema ve dizi sektöründeki onlarca ismin katıldığı festivale en son damga vuran isim ise Rus model Yulia Rybakova oldu!

18-05/23/kirmizi-hali-ic-camasiri.jpg

Kırmızı halıda iç çamaşırları ile kaldı!

Ünlü Rus büyük beden mankeni Yulia Rybakova, bir film gösterimi için kırmızı halıda boy gösterdiği sırada giydiği elbisenin azizliğine uğradı. Uzun etekleri olan kırmızı bir elbise giyen model, arka tarafında duran kişinin elbisesine basması sebebiyle bir anda iç çamaşırları ile kaldı!

Sosyal medyada gündem oldu!

Takipçileri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bu olayın ardından sosyal medyada gündem haline gelen Rus modelin yaşadığı bu talihsiz olay karşısında üzüntülerini dile getirdiler. Bir kesim ise bunun gündem olmak için planlanmış bir olay olduğunu düşünüyor... 

İşte o anın videosu...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin