Avlu Sinan (Tuğrul Tülek) kimdir?

Star Tv ekranlarının büyük bir ilgi toplayan dizisi Avlu Sinan karakterini canlandıran Tuğrul Tülek kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında ve hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor!

Nurşah
23 Mayıs 2018 - 11:41
Kültür Sanat

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin yer aldığı, sezona bomba gibi düşen Avlu Sinan (Tuğrul Tülek) kimdir?

 18-05/23/avlu-sinan-kim.jpg

Avlu Sinan kimdir?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu 24 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de 9. bölümü ile izleyicisine kavuşacak... Ecem'in hayat mücadelesini izleyeceğimiz merakla beklenen bu bölümde yeni bir karakter ile de tanışacağız!  Karakuyu'nun bıçkın karakterlerinden birisi olan Azra'nın eğitmeni olarak karşımıza çıkacak olan Sinan karakteri 42 yaşındaki Tuğrul Tülek tarafından canlandırılacak!

 18-05/23/avlu-sinan-tugrul-tulek.jpg

Tuğrul Tülek kimdir?

26 Eylül 1976 yılında doğdu. Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Konservatuarı'na girdi, Polonya Aleksander Zelverowicz State Theatre Academy'de 1 yıl okudu.

2007-2008 yılında Tiyatro DOT'un Kürklü Merkür oyununda "Naz" karakterini canlandırdı. Bu rol ona 12. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu" adaylığı getirdi. Aynı yıl tüm Kürklü Merkür oyuncularıyla Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Ödülleri'nde "Efes Pilsen Gençlik Özel Ödülü"nü paylaştı.

18-05/23/tugrul-tulek-kimdir.jpg

2007-2008 sezonunda ayrıca Tiyatro TEM'in "III.Riçırd Faciası" adlı oyununda da rol aldı. 2009 yılından itibaren TRT Çocuk'ta hafta içi her gün canlı yayınlanan Rüzgar Gülü adlı yarışma programını sunmaya başladı. İstanbul 2010 Kültür Başkenti tanıtımı için çekilen "Haydarpaşa'nın Keşfi" adlı filmde oynadı.

Rol aldığı diziler
-Doktorlar
-Karamel
-Sınıf
-Kalp Ağrısı
-Mükemmel Çift
-Keşanlı Ali Destanı
-Mükemmel Çift
-Karakol
-Vatanım Sensin
-7 Yüz

Avlu 9. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin