Kırmızı Oda'da Meliha'nın kızı Melek kimdir?

Kırmızı Oda'nın merak edilen karakteri Melek kimdir?

Merve Mutlu
28 Ekim 2020 - 12:06
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda dizisi, yayınlandığı ilk günden beri rating listelerinde büyük bir başarı elde etti. Kırmızı Oda'nın Melek'i de büyük merak uyandırıyor.

20-10/28/meliha.jpg

Hem hikayeleri hem de oyunculukları ile adından sıkça söz ettiren dizi, bir psikiyatri merkezindeki terapileri konu alarak hayatları acılarla dolu olan hastaların geçmişlerine gidip iyileştirmeye çalışan doktorları merkezde tutuyor.

Kırmızı Oda'da Meliha'nın kızı Melek kimdir?

20-10/28/nilsu-yilmaz.png

Evrim Alasya'nın canlandırdığı Meliha karakterinin hikayesi izleyicileri duygu seline sürüklemeyi başarmıştı. Hayatı acılarla geçen Meliha'nın hikayesinde, evlerinde çıkan yangında yanarak can veren kızı Melek'in hikayesi de oldukça duygusal anlar yaşatmıştı. Ancak son bölümde fark edildi ki kızı Melek hayattaydı. Yarın akşam yayınlanacak olan 9. bölümün fragmanında ise Melek'in, annesinin terapi aldığı kliniğe giderek Doktor hanım ile görüşmek istemesi merak uyandırdı. Annesinin karşısına çıkmaya hazırlanan Melek karakterini Nilsu Yılmaz canlandırıyor. Daha önce “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Dilruba karakterini canlandıran, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Yılmaz ayrıca Ufak Tefek Cinayetler, 20 Dakika ve Davetsiz Misafir adlı yapımlarda da rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin