Kış konserleri Simge Sağın ile başlıyor

Şehrin kış ayında da notalarla buluşmasını sağlayacak yapımlarına yenisi ekleniyor. Şarkıcı Simge Sağın, 8 Aralık Cuma akşamı kış konserlerini başlatacak.

Berfin Sengil
05 Aralık 2023 - 12:49
Magazin

Kış ayı boyunca şehrin her noktasında müzik dolu akşamlara imza atacak olan Atlantis Yapım, kış konserlerine 8 Aralık Cuma akşamı Simge Sağın konseri ile start veriyor.

Yaz ayı boyunca konser rekoru kıran Simge Sağın, 8 Aralık'ta Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacak. Konser için çok özel bir sahne şovu hazırlayan sanatçı, kostümleri ve sürprizleriyle de ses getirecek.

Müzik listelerinde en çok dinlenen isimlerin başında gelen Simge Sağın, konser için çok heyecanlı olduğunu, bomba gibi bir konserle kış aynı geçireceğini belirtti. "Çok özel sürprizler hazırladık. Çok eğleneceğimiz bir konser olacak. Tüm sevenlerimi bekliyorum" diyen Simge Sağın, "Biletler tükenmeye başladı. Bu beni inanılmaz mutlu ediyor" diye konuştu.

İlk Kutlama Sahnede

Spotify verilerine göre Türkiye’de yılın en çok dinlenen şarkısı ‘Aşkın Olayım’ ile büyük ses getiren Simge Sağın, başarısını 8 Aralık akşamı sahnede sevenleriyle birlikte kutlayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin