resim yok
06 Eylül 2010 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi İdil Fırat'ın kıskançlığından bunaldı ve beraberliğini noktaladı. Fırat'sa ilişkisini kurtarmak için Kıvanç Tatlıtuğ'un arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı?dan yardım istedi. Kıvanç Tatlıtuğ'un, sevgilisi İdil Fırat ile mutluluğu da kısa sürdü. Yedi aydır süren ilişkiye İdil Fırat'ın kıskançlıkları ve aşırı ilgisi gölge düşürdü. Sonunda pes eden Kıvanç Tatlıtuğ beraberliğine nokta koydu. Birbirlerini aileleri ile tanıştıran ve evlilik hazırlıkları yapan çiftin ayrılık haberi yakın dostları arasında da şok etkisi yarattı. Çok üzgün olduğu öğrenilen İdil Fırat'ın sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'u bu kararından vazgeçirmek için araya onun yakın dostları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı'yı soktuğu öne sürüldü. Hala barışma umudu taşıyan İdil Fırat'ın ayrılılık haberini bir hafta önce Sedef Avcı'yla birlikte gittiği Tarkan konserinde de gizlediği ortaya çıktı. Fırat, gazetecilerin "Sevgilisiniz nerede?" sorusuna "Kıvançlar evde erkek erkeğe takılıyor" diye cevap vererek gerçeği sakladı. Meltem Cumbul'la ilişkisini de yine kıskançlıklar yüzünden bitiren Kıvanç Tatlıtuğ, Sezen Aksu'nun eski sevgilisi iş adamı Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat ile Mart'ta objektiflere yakalanmıştı. Sevgilisinin babası Önder Fırat'ın tüm karşı gelmelerine rağmen aşkından vazgeçmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, İdil Fırat'ı kendi anne ve babası ile de tanıştırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin