resim yok
07 Eylül 2010 - 00:00

Aynı adama aşık olan iki kızkardeşi konu alan Unutulmaz'a tepkiler yağınca senaristler çareyi bakın nasıl buldu: İki kızkardeşin aynı adama aşkını konu alan Unutulmaz, artan tepkiler nedeni ile yeni sezona senaryosunu değiştirerek girdi. Hikayede 5 sene sonrasını anlatan senaristler, aynı adama aşık iki kızkardeşin hikayesini de böylece bitirmiş oldular. Başrollerini Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz ve Sinem Öztufan'ın oynadığı Unutulmaz, bu sezon beş sene sonraki olayları konu alacak. İki kızkardeşin, Melda'yla Eda'nın aşık olduğu zengin iş adamının oğlu Harun, yeni aşklara yelken açacak. Yeni oyuncuların katılımı ile yeni ilişkileri de konu alacak olan dizinin, geçen seneki bölümleri sıkça eleştirilmişti. Türk toplumuna aynı adama aşık olan iki kızkardeşin hikayesini izletmenin etik olarak doğru olmadığı yorumları yapılmıştı. BENZER DİZİLER DE VAR Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, aynı adama aşık iki kızkardeşin hikayesi hem sinemanın hem TV dizilerinin vazgeçilmez konularından biri olmaya devam ediyor. Yaprak Dökümü'ndeki kardeşler Leyla'yla Necla da aynı adama aşık olmuş, hatta sıra ile evlenmişlerdi. Bu sezonsa Kapadokya'da çekilen Yer Gök Aşk da kalbini aynı adama kaptıran iki kızkardeşin öyküsünü konu ediniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin