Kısmet 1. bölümüyle bu akşam FOX'ta başlıyor! Kısmet oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kısmet, meraklı takipçilerinin karşısına çıkacak. Kısmet dizisi oyuncuları kimlerdir? Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kısmet dizisi hangi gün başlıyor? Kısmet Doğan Saka kimdir? Cem Gelinoğlu kimdir? Kısmet Melike kimdir? Özge Özacar kimdir? Kısmet dizisi Taner kimdir? Cenan Adıgüzel kimdir? Kısmet'in Sema'sı Lale Mansur kimdir? Kısmet'in Namık'ı kimdir? Arif Pişkin kimdir? Kısmet'in Reis'i Serdar Orçin kimdir? Kısmet'in Cevdet'i Kerem Kupacı kimdir? Kısmet'in Melda'sı Zeynep Kankonde kimdir? Kısmet dizisinin Sezen'i Yeliz Şar kimdir? Kısmeti'in Ceylan'ı kimdir? Ece Yaşar kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
16 Haziran 2023 - 19:59
Kültür Sanat

Fox'un kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kısmet bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kısmet dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Kısmet dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-06/14/kismet-cem-gelin-1686751252.jpg

Doğan Saka (Cem Gelinoğlu): Doğan Saka, 30 yaşındaki bir avukat olarak kariyerinde başarılı bir isimdir. Kendisine karşı ve dünyaya karşı oldukça dürüst bir yapıya sahip olmasının yanı sıra, disiplinli bir yaşam tarzı benimsemiştir. Bu disiplinli yaşam tarzı sayesinde, sıkıcı ve monoton gibi görünen hayatını bir düzene sokarak güvenli ve konforlu bir liman haline getirmiştir. Sabah kahvaltısını etmeden kimseyle konuşmaz ve belli saatlerde rutinlerini uygular.

Doğan, arabasını zorunlu haller dışında kullanmaz. Gereksiz şeyler almaz, az yemek yer ve az para harcar. Bankada her zaman parası vardır. İnsanlarla arasındaki ilişkilerinde, çok ince ayarlanmış bir mesafe vardır.

Doğan'ın hayatındaki en önemli motivasyon kaynaklarından biri, Melike'ye olan aşkıdır. Melike'ye duyduğu aşkın dengesini çoğu zaman bozduğu ve annesinin kontrol bağımlısı tutumuyla da işleri hiç kolaylaştırmadığı görülmektedir.

23-06/14/kismet-ozge-ozacar-1686751267.jpg

Melike (Özge Özacar): Melike 1994 yılında doğmuş güzel bir kadındır. Melike ile Doğan çocukluklarından beri komşu ve arkadaştırlar. Doğduğu ilk andan itibaren, dudakları kiraz, yanakları pembe ve saçları pırıl pırıl olan Melike, herkesin hayran olduğu biri olmuştur.

Ancak annesi Nergis, Melike'yi kendi olamadığı ama olmak istediği güçlü kadın olarak yetiştirir. Melike'nin babası da kızına aşıktır ve ona her şeyi verir. Bunun sonucunda Melike, iki dengesiz ebeveynin ürünü olarak gerçek hayata asla uyum sağlayamaz. Bağlanma sorunları olan, bencil bir ilgi manyağına dönüşür. Güzelliği ve zekâsı sayesinde birçok insanın dikkatini çeker. Ancak kimsenin duygularıyla ilgilenmez. Kontrolü dışında bir olay geliştiği zaman, vahşileşir ve sonuçlarını asla düşünmeden hareket eder. Acı çektirdiği zaman bundan zevk alır. Bu, onun ruhunda olan bir bilgi değildir.

Melike'nin huzur bulduğu tek yer, Doğan'ın yanıdır. Büyüdükçe daha da bağlanır Doğan'a. Melike, onu erkek arkadaş adayı gibi görmez, çünkü annesi ona bu kategorideki erkekleri kodlamamıştır. Ancak daha evlendiği gece bile Doğan'ı arar ve onunla sohbet eder çünkü kocasıyla konuşacak bir şeyi yoktur.

23-06/14/kismet-cenan-adiguzel-1686751764.jpg

Taner (Cenan Adıgüzel): Taner Dağveren, yasadışı işler yaparak büyük servet sahibi olmuş, karizmatik ve hiperaktif bir adamdır. 35 yaşındadır. Melike’nin boşanmaya çalıştığı ikinci eşi olan Taner babası genç yaşta öldüğü için, bir suç imparatorluğunu yöneten macası Reis tarafından kendi oğlu gibi büyütülmüştür. Ancak, Taner böyle bir imparatorluğun başına geçecek bir kişi değildir. O, hayatı, eğlenceyi, Melike'yi sevmeyi tercih eder. Reis amcasının gönlünü yapmaya çalışır ve zamanının geri kalanını Melike'nin peşinde koşarak geçirir. Taner, aşırı duygusaldır. Bu şehrin yeraltında bir numara olmak zerre kadar umurunda değildir.

Amcasının hapiste geçirdiği kısa süre boyunca işlere güçlere liderlik etmiş, batırmanın sınırına gelmiş, vitrindeki malını mülkünü de onun bunun üzerine yapıp hacizlerden kurtarmıştır. Melike'ye aşık olduğu kadar ona takıntılı hale gelmiştir. Onunla evlenebilmek için hayal gücünün sınırlarını zorlayacak adımlar atmış, kızı almış ancak ona sadık kalmayı başaramamış ve terk edilmiştir. Artık tek amacı, onu geri almak ve ona sahip olmaktır.

23-06/14/kismet-lale-mansur-1686751847.jpg

Sema (Lale Mansur): Sema 60 yaşında emekli bir bankacıdır ve kontrolcü bir karaktere sahip olup Doğan’ın da annesidir. Kocasını 8 yıl önce kaybeden Sema yıllardır usul usul sinir hastası olmuş ve kocasının umursamazlığı onun kontrol manyağı olmasına neden olmuştur. Düzen tutkusu o kadar ileri seviyededir ki, işini bıraktıktan sonra damadın tuhafiye dükkanınında çalışan kızını sürekli ziyaret eder. Sema, mükemmel bir ev kadınıdır ve her şeyi kusursuz bir şekilde yapar. Ancak, oğlunun arkadaşı Melike, her seferinde Sema'nın mükemmel tiktaklarını bozar. Sema'nın, Doğan'ın Melike'ye olan umutsuz aşkı nedeniyle bir yuva kuramadığı saplantısı vardır. Amacı oğlunu bir an önce evlendirip Melike belasından kurtarmaktır.

23-06/14/kismet-arif-piskin-1686751940.jpg

Namık (Arif Pişkin): 65 yaşında. Doğan’ın patronu ve aynı zamanda en yakın arkadaşı. Erdener Hukuk Bürosu’nun sahibi.

23-06/14/kismet-serdar-orcin-1686751994.jpg

Reis (Serdar Orçin): Reis Dağveren, 45 yaşında bir mafya reisidir. Erken yaşta çoluk çocuğa karışmıştır. Babasının ve abisinin erken ölümü ile kendisini birdenbire büyük bir yeraltı dünyasının başında bulmuştur. Başarılı olmak için acımasız ve tavizsiz bir düzen kurmuş ve işlerini büyütmüştür, ancak gittikçe yalnızlaşmıştır. Tam bir düzen ve disiplin adamıdır. Sertliği ve acımasızlığı nedeniyle çevresindekiler tarafından korkulan bir kişi olmuştur. Reis, Taner için hem bir amca hem de bir baba olsa da Taner tam bir hayal kırıklığıdır. Yeğeninin Melike’den sonsuza kadar kurtulmasını istemektedir. Reis, Melike, Doğan ve Taner'in hikayelerinde kilit bir rol oynayacaktır.

23-06/14/kismet-kerem-kupaci-1686752062.jpg

Cevdet (Kerem Kupacı): 35-40 yaşlarında. Kısmet Apartmanı’nda kapıcı. Babası Muhammet’ten kalmadır mesleği. Evin kapıcı dairesinde genç karısı Zemzem ile yaşıyor. Sivas köylerinden gelmedir aile. Köyleri ile bağları kopmamıştır. Yıllık izinlerini orada geçirirler. Bir yıl önce, çok güzel, gözü açılmamış, aşırı saf bir kız ile evlenip kızı alıp İstanbul’a getirir Cevdet. Köydeki babadan kalma mallarına abileri çökmüştür. Doğan malları kurtaracak, Cevdet abilerine sinirinden hepsini satacak, mahalledeki nalburun dükkânını alacak ve 13 bölüm sonunda dev zam yaparak nalbur Muharrem abiyi mahalleden kaçıracaktır. Cevdet, Doğan’ı en yakın arkadaşı sanmaktadır. Doğan ise kimsenin en yakın arkadaşı değildir. Cevdet Osman Bey’i babası gibi görmektedir ama Osman ona resmen sabah akşam kan kusturmaktadır. Cevdet kendisini dünyanın en iyi bahçıvanı sanmaktadır. En iyi boyacısı ve en iyi marangozu, en iyi elektrikçisi sanmaktadır ama elinde patlayan işlerin haddi hesabı yoktur.

23-06/14/kismet-zeynep-kankonde-1686752144.jpg

Melda (Zeynep Kankonde): 50 yaşında. Kısmet Apartmanı’nda oturuyor. Evli olan iki kız çocuğu vardır. İkisi de yurt dışındadır. Duldur. Eşini uzun yıllar önce bir trafik kazasında kaybetmiştir. Görmüş geçirmiş bir kadındır, kibardır, olgundur, kötü gün dostudur. Yüksek bir bürokrat olan kocasından kalan maaş ve bazı kiralar ile rahatça geçinir. Yalnız kalmıştır, Peri’yi ev arkadaşı olarak almak ona iyi gelmiştir. Sema ile iyi anlaşır, Peri’ye acır ve ablalık etmeye çalışır. Apartmanın dengesidir. Kalabalık bir ailesi varmış gibi sürekli çok yemek pişirir. Böreksiz çöreksiz duramaz. Herkese ikram eder. Çay saatlerinde Doğan’ı besler.

23-06/14/kismet-yeliz-sar-1686752228.jpg

Sezen (Yeliz Şar): 40 yaşında. Güzel, alımlı, havalı, bakımlı bir kadın. Boşanmış. Bir Amal Cloony havası var. Giyinmesini bilir, elindeki az parayla ustaca şık görünür. Çantaları, pabuçları sahte olsa da kadın yakıştırmasını bilir. Neşeli, hayat dolu, biraz da az zeki bir kadın. Güzelliğin bahtsızlık getirdiği kadınlardan. İstanbul kökenli ancak Ankara’da hukuk okuduktan sonra Ankara’da kalmış ve orada ufak bir hukuk bürosunda çalışmıştır. Patronun bir müvekkili ile evlenmiş ama adam deli kıskanç çıkmıştır. Sancılı bir boşanma sürecinin ardından annesinin ve kardeşlerinin yaşadığı İstanbul’a döner Sezen. Eski bir bakanın torpili ile Namık’ın yanında işe başlar. Namık ilk görüşte bu çok güzel kadına vurulur.

23-06/14/kismet-ece-yasar-1686752292.jpg

Ceylan (Ece Yaşar): Ceylan, 27 yaşındadır avukat olarak çalışmaktadır ve hem aynı mahallede oturmakta hem de aynı işyerinde Doğan ile birlikte çalışmaktadır. Memur emeklisi ailesinin tek kızıdır. Melike ve Doğan ile çocukluktan beri arkadaştır. Doğan'ı küçüklükten beri sevmiştir ve son 6 aydır flört etmektedirler. İlişkileri artık ciddi bir yola girmiş ve evlenmeye karar vermişlerdir.

Ceylan, doğal bir güzelliğe sahip çarpıcı bir görünüme sahiptir. Ancak, yaratıcılık ve tutkudan yoksun bir ruh haline sahiptir. Kendi haline bırakıldığında, monoton bir yaşamı kabul edebilecek ve bundan mutlu olabilecek bir kişiliktir.

Doğan'ın hayatına girmesiyle, kendisinde eksik bir şey kalmadığını düşünürken, Melike bir tehdit olarak ortaya çıkar ve ona karşı savaş açar. Ancak, her seferinde kaybeder. Ceylan, Doğan'ın karmaşık dünyasını anlamakta zorluk çeker ve "zamanla geçer, ben onu idare ederim" şeklinde yaklaşır. Kendi yetersizliğinin farkında değildir ve yerine göre atarlı, yerine göre cilveli davranır. Melike'nin tehdidi ile ortaya çıkan savaşçı yanı ise herkesi şaşırtacaktır.

23-06/14/kismet-deger-soysal-alp-1686752360.jpg

Nilüfer (Değer Soysal Alp): Doğan’ın Ablası. Evli. Bahariye’de yün çeyiz çamaşır satan dükkânı var. Kocası Hamit ile açmışlar ama kocası son 2 aydır ortada yoktur. Sonradan kumar oynadığı, bir sürü borç taktığı, dükkana haciz getirecek kadar her şeyi batırdığı ortaya çıkacaktır.

Nilüfer annesinin dırdırını çekmemek için durmadan yalanlar atar ve hayatını mükemmel gösterir. Bir tek beş yaş küçüğü Doğan’ın gözlerine bakamaz yalan atarken. Doğan onun MR’ını çeker çünkü bakışları ile. Sema kaygı atağı geçirmektense kızının bütün yalanlarına inanır. Nilüfer de gerçeklerin annesinin hastalığını tetikleyeceğini bildiği için yalanlarını sürdürür. Tek gerçeği vardır; örgü örmek. Nilüfer bir örgü kulübü bile kurmuştur dükkânda. Youtube’da da kanal açtılar örgü kulübü olarak. Efe, yani 8 yaşındaki oğlu, gözbebeğidir. Onun için yaşar.

23-06/14/kismet-serhan-ernak-1686752515.jpg

Muammer (Serhan Ernak): Muammer 55 yaşındadır. Mahallenin sevilen nalburudur.

23-06/14/kismet-deniz-gurkan-1686752573.jpg

Roza (Denize Gürkan): Roza, Taner’in evinde çalışan yabancı hizmetçileridir.

23-06/14/kismet-gokce-sen-1686752616.jpg

Ayşe (Gökçe Şen): Ayşe, 25 yaşındadır. Mahallenin kuaföründe manikürcü olarak çalışmaktadır. Ayşe, gördüğü her yakışıklı genç erkeğe içi giden bir genç kızımızdır. Onun hayran oldukları ona yüz vermez, onda gönlü olanlar da Ayşe'nin kalemi değildir.

23-06/14/kismet-nebi-tolga-yilmaz-1686752666.jpg

Bilal (Nebi Tolga Yılmaz): 25 yaşındadır. Erdener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukattır.

23-06/14/kismet-naz-ongen-1686752715.jpg

Fidan (Naz Öngen): Nilüfer’in yün dükkanında çalışan, yardımcısı genç kız. Liseden terk, çalışkan, özverili bir kız. Kalabalık ailesine eline geçen üç kuruş ile katkıda bulunmaya çalışıyor. Caddeden arka semtlerdeki evine yol parasından tasarruf etmek için her gün yürüyor. Yün örme konusunda çok becerikli ve yaratıcı ama ne yazık ki dünyadan silinen bir sanat bu. Dünyadan bezmiş ve içine dönmüş hüzünlü Nilüfer’i ayakta tutmak için dükkânda hep bir aktivite peşinde. Örgü kulübü de onun fikri. Dünyanın en pozitif en masalsı kızı. Bir Debbie Macomber karakteri adeta. Yaşının da getirdiği iyimserlikle her zaman neşeli ve umut dolu. İçimizi ısıtacak bir karakter. Onun yaşamı gerçekten masal gibi.

Kısmet bu akşam saat 20.00'de FOX'ta başlıyor...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin